Voor de volgende stap richting het verwezenlijken van mijn dromen

Voor de volgende stap richting het verwezenlijken van mijn dromen
Mariusz Kedzierski

Hoi! Mijn naam is Mariusz, ik ben nog geen 32 jaar oud en ben geboren met een ontwikkelingsstoornis in mijn handen.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Ik heb bijna geen linkerarm, terwijl mijn rechter onontwikkeld is - veel korter, met een verstijfd ellebooggewricht, verloren polsmobiliteit en eindigend met één vinger. Maar dankzij grote ambitie en zelfstandig werken, zonder steun van andere mensen of instellingen, heb ik een grote zelfstandigheid weten te bereiken. Dankzij dit heb ik alles wat ik in het leven doe op andere mensen gericht, om de positieve energie waarvan ik in mezelf oneindige reserves heb, verder te verspreiden. Ik teken sinds 2008, voornamelijk portretten, en na verloop van tijd begonnen mijn werken te evolueren van realisme naar hyperrealisme. In de loop van bijna 16 jaar werk heb ik aanzienlijke successen geboekt - ik heb deelgenomen aan collectieve en individuele tentoonstellingen, waaronder: in New York, Taipei, Oxford, Wenen en Mersin, in Dubai heb ik twee prijzen gewonnen in de competitie The Global Art Awards 2018, waaronder de beste artiest van het jaar ter wereld, en mijn naam is een wereldwijd merk geworden dat ik zorgvuldig en bewust opbouwen.

Ik ben ook een motiverende spreker met bijna dertien jaar ervaring - ik begon op scholen, zelfs de kleinste, waar ik mijn verhaal en ervaringen met de jongsten deelde om hen hoop te geven dat ze zelfs de moeilijkste ervaringen kunnen omzetten in waardevolle lessen voor de toekomst. Later, toen het nieuws over mijn activiteiten zich steeds breder verspreidde, werd ik uitgenodigd om toespraken te houden voor de grootste bedrijven en instellingen van het land, en kregen mijn toespraken een uniek, ook zakelijk karakter. Ik werk al een aantal jaren samen met stichtingen die hulp, inhoudelijke en praktische ondersteuning en onderwijs bieden aan uitgesloten mensen. Daarnaast werk ik sociaal voor mensen met een beperking, waarbij ik altijd aan de kant sta van degenen die vechten voor hun rechten. Dit deel van mijn missie brengt de grootste waarde in mijn leven.

Mijn acties werden niet alleen in Polen gewaardeerd, maar ook over de hele wereld, waar ik ambassadeur werd om ons land waar ik ook ben, naar mijn beste vermogen te promoten. Hiervoor werd ik beloond door de Chou Ta-Kuan Cultural and Educational Foundation en de president van Taiwan, Tsai Ing-wen, met de onderscheiding voor een persoon die een aanzienlijke impact heeft op deze en toekomstige generaties in de wereld en de SILESIA-onderscheiding van de Assemblee van het woiwodschap Neder-Silezië.

Anderhalf jaar geleden stond mijn leven op zijn kop omdat mijn zoon werd geboren - een persoon die de grootste inspiratiebron werd om mijn grenzen te overschrijden, nog harder te werken en nog grotere successen te behalen. Ik zal dit doen zolang mijn gezondheid het toelaat. Om helemaal gelukkig te zijn, hebben we alleen maar een eigen appartement nodig met een kamer speciaal voor Frank. Dit is mijn grootste droom. Daarom ben ik deze collectie begonnen, omdat ik je om een ​​hengel vraag, niet om een ​​vis. Dankzij jouw steun ben ik er zeker van dat ik dit over een tijdje zal kunnen verwezenlijken en deze droom op eigen kracht kan verwezenlijken.

Mijn doel is om een ​​bedrijf te starten waarmee ik mensen kan blijven helpen. Ik droom van een branding- en fotografiebureau, wat een combinatie is van mijn kennis en ervaring, maar ook passie. Ik wil mensen helpen hun bedrijf te ontwikkelen - van het maken van websites, visitekaartjes, briefpapier en alles wat maar ontworpen kan worden, via fotosessies (ook als verslag van privé-evenementen - bruiloften, doopfeesten, verjaardagen, etc.), tot pracht van bedrijfsevenementen evenementen door de mogelijkheid om speciale gasten uit te nodigen. Het probleem in deze situatie is dat ik niet kan profiteren van bedrijfssubsidies voor mensen met een handicap, omdat ik niet aan een van de gespecificeerde voorwaarden voldoe.

Elk van jullie donaties is een stap in de richting van het verwezenlijken van mijn dromen, stabiliteit en het veiligstellen van de toekomst van mij en mijn gezin wanneer mijn lichaam, vanwege mijn handicap, mij niet meer zo hard zal laten werken als voorheen.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 7/05/2024 gestart
21x bekeken

Actie georganiseerd door:

Mariusz Kedzierski

Mariusz Kedzierski

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 7/05/2024 gestart
21x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog