Te veel regen, deze oudjes moeten droog blijven staan!

Te veel regen, deze oudjes moeten droog blijven staan!
Linda van Ponydroom
Deel deze actie via:

Plus 20 en plus 30 jaar oud zijn deze pony's. Een hechte kudde. Helaas mogen 2 van de 4 amper gras. Helpen jullie mee aub?

 

Wat nog geen maand geleden een paddock paradise met eetbare struiken, droge zonnige ligplekjes en knabbelplekjes onder de bomen was - waar ze in en uit hun stalletjes slenterden en rond galoppeerden, begint het sinds deze week op een heuse modderpoel te lijken. Hun stalletjes zijn nog gezellig, maar de rest is heel triest. We kunnen uitbreiden, tot zelfs verdubbelen in grootte, en ophogen. Hiervoor hebben we slechts (in verhouding tot wat ze erbij krijgen is dit geen groot bedrag) 100 euro (Bekaert) draad, 60 euro ophooggrond en 80 euro materiaal nodig. Dan staan ze terug hoog en droog op een droomplek vol uitdagingen. Ze zijn oud. 2 van de 4 mogen geen gras. Dat het leven dan verder toch nog leuk mag zijn. 

Weet: Het is heel moeilijk om een fijn plekje te vinden voor de allerkleinsten die niet bereden kunnen worden, niet geschikt voor kinderen zijn, en anderen die geen gras mogen hebben. Als jullie toch een top thuisje weten voor deze kudde: stuur gerust een bericht. Zoniet zou een kleine donatie of het delen van dit berichtje heel lief zijn. Bedankt namens deze 4 lieve slimme onafscheidelijke pony's 🍀🍀🍀🙏🙏🙏🤗🤗🤗❤️❤️❤️

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 20/10/2023 gestart
84x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Ponydroom vzw

Ponydroom vzw

Actie georganiseerd door:

Linda van Ponydroom

Linda van Ponydroom

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 20/10/2023 gestart
84x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog