Tandartsfobie

Tandartsfobie
Deel deze actie via:

Ik probeer geld in te zamelen voor mijn zusje, zodat zij naar een narcose tandarts kan gaan vanwege een tandartsfobie.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo allemaal, ik probeer geld in te zamelen voor mijn zusje. Zij heeft een tandartsfobie wat inhoud dat zij zo bang is dat naar een normale tandarts gaan niet mogelijk is. 

 

Door haar angst is zij jaren niet naar de tandarts gegaan tot 2 weken geleden vanwege veel pijn. Hier kreeg zij te horen dat haar gebit er zo erg aan toe is dat zij al haar kiezen moet laten verwijderen, meerdere gaatjes moet laten dicht maken en wortelkanaal behandelingen nodig heeft vanwege ontstekingen in de kaak. 

 

Ze is nog maar begin 20 en zal nu al met een half gebit moeten leven. Ik vind het zelf echt vreselijk en wilde zelf graag het geld bij elkaar sparen om de tanden die nog gered kunnen worden te redden en straks bruggen voor haar te betalen. Helaas zou dit maanden gaan duren omdat ik zelf nog met een opleiding bezig ben en dus niet fulltime kan werken. 

 

Liever zou ik niet via deze weg om hulp willen vragen maar ik kan het helaas niet alleen voor haar oplossen. Zeker vanwege de ontstekingen in haar kaak is er een grotere druk om haar te helpen omdat zij eerder vanwege ontstekingen in haar kaak in het ziekenhuis kwam te liggen met bloedvergiftiging.

 

De reden waarom de kosten zo hoog zijn is omdat zij vanwege haar tandartsfobie naar een narcose tandarts moet gaan. Alleen al voor de narcose betaal je 1275,00 (425,00 euro per uur en haar ingreep zal 3 uur gaan duren). De overige 4225,00 is voor het maken van röntgenfoto's, gaatjes dicht maken, meerdere wortelkanaalbehandelingen, medicatie voor de ontstekingen, het verwijderen van de kiezen en op een later punt de bruggen te laten zetten.

 

Als het daadwerkelijk zou lukken het geld bij elkaar te krijgen vertel ik haar de ingreep in te plannen en dat ik de rekening voor haar betaal.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 27/04/2023 gestart
15x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Esmé van der Weijden

Esmé van der Weijden

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 27/04/2023 gestart
15x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog