steunactie vzw de wombat

steunactie vzw de wombat
De Wombat Vzw

Vzw De Wombat bouwt reeds 7 jaar speeltuinen, slaapkamers en snoezelruimtes op maat voor zorgkindjes bij hen thuis.

 

Vzw De Wombat bouwt reeds 7 jaar slaapkamers, zorgmeubilair en speeltuinen voor zorgkindjes die vooral aan huis gebonden zijn.

Vaak hebben ouders van zorggezinnen hiervoor niet de tijd, kennis, sociaal entourage of middelen om dit zelf te realiseren. Helaas hebben wij zelf ook steeds minder centjes en moeten wij veel gezinnen teleurstellen. Dit terwijl een een plekje om tot rust te komen voor het hele gezin een groot verschil maakt.

Vzw De Wombat krijgt ook vaak aanvragen van gezinnen met een kindje dat palliatieve zorgen krijgt. Ook hier beschikken wij dan niet over de buffer om hier zo snel mogelijk wat te kunnen betekenen.

Daarom doen wij nu de eerste maal een warme oproep om een steentje bij te dragen ten voordele van snoezelruimtes, zorgmeubilair etc op maat voor deze gezinnen, en hen zo toch een beetje extra geluk en comfort te kunnen bieden. Het betekent heel veel voor hen. Iedere gift, hoe klein of hoe groot, is van onschatbare waarde.

Al onze middelen gaan integraal naar uitvoering van onze projecten. Neem gerust een kijkje op onze website; https://www.dewombat.be/

Alvast heel erg bedankt,

 

De Wombat

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 13/09/2023 gestart
775x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Vzw De Wombat

Vzw De Wombat

Actie georganiseerd door:

De Wombat Vzw

De Wombat Vzw

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 13/09/2023 gestart
775x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog