Steun voor medische kosten en help joëlle opnieuw te leren eten

Steun voor medische kosten en help joëlle opnieuw te leren eten
Joyce Sterckx

We zouden graag onze dochter de juiste zorg geven waardoor ze opnieuw zelfstandig kan leren eten.

 

**Help Joëlle de Kansen Te Krijgen die Ze Verdient**

Lieve vrienden en weldoeners,

Onze kleine Joëlle is in maart net 2 jaar geworden, maar haar jonge leven is al gevuld met strijd en pijn. Sinds haar eerste verjaardag worstelt ze met ernstige darmproblemen. Elke week zat ik bij een dokter die ons steeds hetzelfde advies gaf: "meer vezels eten". Maar hoe konden we haar laten eten als ze steeds minder at en gewicht verloor?

Elke week weer zaten we in de wachtkamer, hopend op een oplossing. Het advies om haar boter en pindakaas te geven hielp niet. Joëlle weigerde te eten en verloor elke dag meer gewicht. Uiteindelijk kregen we een doorverwijzing naar een gespecialiseerd ziekenhuis, waar bleek dat er iets anatomisch niet in orde is.

Onze grootste angst werd werkelijkheid toen Joëlle helemaal stopte met eten en drinken. Door de langdurige problemen heeft ze onbewust een eetstoornis ontwikkeld: eten betekent voor haar buikpijn.

Sinds april krijgt Joëlle sondevoeding via een neusmaagsonde, en binnenkort zal ze een PEG-sonde krijgen via een ingreep. Hoewel het langzaam beter gaat en ze weer wat gewicht aankomt, blijft zelfstandig eten een verre droom. Deze medische reis is duur, en helaas biedt het ziekenfonds slechts minimale steun.

Door de zorg voor Joëlle verliezen we ook een groot deel van ons inkomen. De medische kosten zijn onhoudbaar geworden. Daarom vragen we om jullie hulp en steun, zodat Joëlle de kans krijgt om te groeien, zich te ontwikkelen en opnieuw te leren eten.

Elke donatie, groot of klein, brengt ons dichter bij het doel om onze lieve dochter een gezonde toekomst te geven. Samen kunnen we het verschil maken voor Joëlle.

Met oprechte dankbaarheid,

Joyce en Kristof

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 1/06/2024 gestart
3418x bekeken

Actie georganiseerd door:

Joyce Sterckx

Joyce Sterckx

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 1/06/2024 gestart
3418x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog