Steun mijn eerste ultra trailrun van 50k voor de Berg en Bosch School!

Steun mijn eerste ultra trailrun van 50k voor de Berg en Bosch School!
Ime Duyfjes

Met mijn eerste ultra trailrun van 50k zet ik mij in voor een goed doel, de Berg en Bosch school!

 

Beste vrienden, familie en mede-natuurliefhebbers,

Op zondag 26 mei 2024 ga ik de ultieme uitdaging aan: mijn eerste ultra trailrun, de Amerongse Berg Ultra, een adembenemende 50 kilometer met 750 hoogtemeters door de prachtige natuur. Maar dit avontuur gaat om meer dan alleen mijn persoonlijke prestatie.

Ik ben niet alleen een trailrunner, maar ook trotse vader van Jack, een geweldige jongen van 9 jaar met ASS (autisme) en ADHD. Jack bloeit helemaal op bij de Berg en Bosch school in Bilthoven, een speciaal onderwijsinstelling voor kinderen met autisme. Hier mogen ze zijn wie ze zijn, in een wereld die begrijpt dat hun brein anders werkt.

Ik heb een doel voor ogen: € 2000,00 ophalen voor de Berg en Bosch school. Dit geld zal worden gebruikt om de kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen, vol plezier en activiteiten. Een deel van het opgehaalde bedrag zal ook worden besteed aan het verbeteren van de bibliotheek en het aanschaffen van techniekkisten, zodat deze kinderen alle kansen krijgen die ze verdienen.

Ik vraag je hulp om dit doel te bereiken. Steun mijn ultra trailrun, steun de Berg en Bosch school, en laat samen met mij de kinderen met autisme stralen!

Hartelijk dank voor je steun!

Groet, Ime Duyfjes

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 20/02/2024 gestart
966x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Berg en Bosch school in Bilthoven

Berg en Bosch school in Bilthoven

Actie georganiseerd door:

Ime Duyfjes

Ime Duyfjes

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 20/02/2024 gestart
966x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog