Steun mama na zware stormschade

Steun mama na zware stormschade
Kelly K
Deel deze actie via:

Alleenstaande mama met 3 kinderen hebben financiële hulp nodig na stormschade.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

In februari 2022 werden een jonge mama (foto) en haar 3 kinderen uit Oost-Vlaanderen, getroffen door zware stormschade!

De verzekering gaf maar klein bedrag omdat de vrouw het huis nog geen jaar gekocht had en er sowieso verbouwingswerkzaamheden aan dienden te gebeuren, dat was hun uitleg. 

Het verlies van groot deel van het dak, de kapotte auto (schade door deel van dak -zie foto 2 en 3- die erop gewaaid is en niet vergoed wegens zogenaamde “eigen schade”), de elektriciteit die water vatte (en daardoor volledig dient vernieuwd te worden), de brandweer kon het dak niet volledig waterdicht toeleggen,.. Er is nog geen nieuwe verwarming doordat ook de schouw schade heeft geleden. 

Intussen werden er al een aantal zaken aangepakt, maar liggen de broodnodige werken stil omdat er geen voldoende middelen zijn. Tevens wordt er nog steeds maandelijks een groot deel van de inkomsten besteed aan het aflossen van de facturen van de reeds uitgevoerde werken.  

De nood is te groot om geen hulp aan derden te vragen.. Bij deze vragen wij jouw hulp. Hoe groot of klein deze ook moge zijn, jouw bijdrage kan de verandering bieden voor dit gezin. 

De kinderen zouden tegen deze winter warm en tochtvrij moeten kunnen hun kamertjes benutten.. De dakkapel moet nog verder afgewerkt worden, alsook de dakoversteek. Er is nood aan een veilige kachel en vernieuwing van de schouw. De elektriciteit moet nog verder correct worden aangesloten en heeft een herkeuring nodig. 

Iedereen maakt soms iets zwaar mee, maar deze kinderen verloren hun papa, hun oudste broer (ter info: beiden niet door de storm), een auto en deel van hun huis. 

Zij prijzen zich gelukkig dat hen niets is overkomen, want ze waren aanwezig toen de storm het huis aanviel. Ik wil graag deze oproep naar hulp tot medelievende mensen richten, want ook zij verdienen het om zelf eens geholpen te worden. 

Niet iedereen heeft een achterban of ouders die kunnen bijspringen. Dit gezin staat er alleen voor. Wij kunnen er samen voor zorgen dat het ietsje minder zwaar wordt. 

Geven jullie de mama en de kinderen een kans om het licht aan het einde van de tunnel te zien, alsjeblief?? 

De dankbaarheid is groot en vanuit goede hartjes 🙏

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 30/09/2023 gestart
72x bekeken

Actie georganiseerd door:

Kelly K

Kelly K

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 30/09/2023 gestart
72x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog