Steun de hoppy hoeve

Steun de hoppy hoeve
Deel deze actie

Steun hoppy hoeve na vernieling van de splinternieuwe automaten waar verse groenten/ producten te verkrijgen waren. ❤️❤️

24 donaties
12%
€ 600 van € 5.000 ingezameld

Hallo,

Phebe en Severijn werden jammergenoeg slachtoffer van vernieling en diefstal. Na heel de zomer hard te werken aan het zetten van de chalet en plaatsen van de automaten wat al wat kosten met zich meebracht zijn ze na amper korte tijd al bestolen en hebben de dieven zware vernieling aangebracht aan de automaten. Deze kosten liggen nogal hoog dus dacht ik als vriendin een steunactie te organisere. Via deze weg kunnen wij hen een beetje hart onder de riem steken.
 

Veel liefs 💋 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 23/10/2022 gestart
2707x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd voor:

HOPPY HOEVE

HOPPY HOEVE

Actie georganiseerd door:

Rebecca David

Rebecca David

24 donaties
12%
€ 600 van € 5.000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 23/10/2022 gestart
2707x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

In de media

Dief bezeert zich tijdens inbraak in automaat van Hoppy Hoeve in Staden: “Ook betaalterminal vernield”

24 Oct 2022

Bij Hoppy Hoeve in de Walstraat vond op zaterdag 22 oktober een diefstal plaats. In de vroege ochtend heeft een inbreker er de betaalterminaal van een automaat vol groenten, fruit en andere producten vernield. Daarbij heeft hij of zij zich tot bloedens toe bezeerd. De persoon vluchtte nadien op een brommer weg met 250 euro, een doos eieren en een zak aardappelen. “De buit valt mee maar de schade aan onze automaat loopt op tot meer dan 6.000 euro”

Krant van West-Vlaanderen

Dief plundert automaat met eerlijke producten aan Hoppy Hoeve: “Dit voelt als een steek in ons hart”

23 Oct 2022

STADEN - Een dief heeft zaterdagmorgen toegeslagen bij Phebe Casteleyn (26) en haar partner Severijn Vanoplynes (34) uit Staden. Aan hun hoeve op Stadenberg brak hij in in de automatenshop waar het koppel sinds enkele maanden eerlijke landbouwproducten verkoopt. “Wij bieden mensen gezonde voeding aan tegen een goeie prijs, maar kijken nu zelf aan tegen duizenden euro’s schade.”

HLN

Dief bezeert zich terwijl hij eieren, aardappelen en 250 euro steelt uit automaat van Hoppy Hoeve: “Ondanks kleine buit, wel ruim 6.000 euro schade”

23 Oct 2022

STADEN - Bij Hoppy Hoeve in de Walstraat heeft zaterdagochtend een inbreker er de betaalterminal van een automaat vol groenten, fruit en andere producten vernield. Daarbij heeft hij of zij zich tot bloedens toe bezeerd. De persoon vluchtte nadien op een brommer weg met 250 euro, een doos eieren en een zak aardappelen. “De buit valt mee, maar de schade aan onze automaat loopt op tot meer dan 6.000 euro.”

Nieuwsblad