Steun de Belgische VEX robotics kampioenen om naar het WK in Dallas te gaan

Steun de Belgische VEX robotics kampioenen om naar het WK in Dallas te gaan

Help de jonge talenten van het team Qcify-Ctrl-alt-defeat om hun "American dream" uit te laten komen.

 

Steun deze leerlingen op hun weg naar succes in de wereld van robotica. 

Op hun school in Maaseik zijn de robotica fanaten van de tweede graad met hun team "Qcify-Ctrl-alt-defeat" erin geslaagd om de Belgische finale te winnen van de VEX robotics competition. Zo hebben ze als enige Belgische team een ticket verdiend om België te gaan vertegenwoordigen op het WK in Dallas, Texas, USA. 

Dankzij de steun van de school en de begeleiders, hebben de leerlingen al een jaar lang hun creatieve, wetenschappelijke en technologische ideeën vorm kunnen geven. 

Wij hopen op uw genereuze donatie zodat deze kanjers aan de grootste robotica-wedstrijd ter wereld kunnen deelnemen. Zo kunnen de leerlingen met uw financiële bijdrage zo veel mogelijk ondersteund worden in de reis- en registratiekosten.

Geef deze enthousiaste jonge mensen de kans om hun talenten, ambities en vaardigheden verder te ontwikkelen en de resultaten van al het harde werk te tonen op dit WK. 

Elk bedrag, hoe groot of klein ook, draagt bij tot het realiseren van hun dromen. Doneer vandaag nog en help om de toekomst van de Belgische technologie te vormen.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 16/03/2024 gestart
2285x bekeken

Actie georganiseerd door:

Johan Wellens

Johan Wellens

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 16/03/2024 gestart
2285x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog