Steun Bart van Well en andere slachtoffers van seksueel misbruik!

Steun Bart van Well en andere slachtoffers van seksueel misbruik!
Deel deze actie

Steun de Bart van Well Foundation waardoor slachtoffers van seksueel misbruik een stem krijgen en geholpen kunnen worden!

2 donaties
€ 40 ingezameld

Beste Lezer, 

Wanneer U de Bart van Well Foundation financieel ondersteund kunnen wij onze Missie voortzetten om slachtoffers van seksueel misbruik te steunen en op weg te helpen. 

Door middel van een financiële ondersteuning kunnen wij tevens het platform van de Foundation stapje-voor-stapje professioneler maken.

Naast Bart van Well (zelf slachtoffer van seksueel misbruik) en die tevens de naam van de Foundation draagt, zetten wij ons ook in om andere slachtoffers van mishandeling, seksueel misbruik en satanische rituelen te ondersteunen door ze een stem te geven en zich weerbaarder te maken.

Door Uw financiële bijdrage kunnen wij ook slachtoffers van seksueel misbruik direct financieel ondersteunen wanneer ze bijvoorbeeld de broodnodige therapeut niet kunnen betalen, die hen kan verlossen van hun vaak heftige emoties en hinderlijke lichamelijke klachten. 

Het is belangrijk en hard nodig dat wij deze mensen ondersteunen die aan hun lot worden overgelaten en vaak in de psychiatrie of gevangenis belanden, omdat er geen adequate hulp hiervoor is/was. Deze slachtoffers komen vaak in de psychiatrie of gevangenis terecht doordat zij hun emoties door hun opgelopen PTSS niet altijd onder controle hebben. Dit is bij Bart van Well ook het geval geweest, Bart belandde daardoor in de psychiatrie en later in de gevangenis. Bart zit daarom tot 2 februari 2024 in de gevangenis opgesloten.

Heftige emoties van slachtoffers (angst, boosheid, pijn, verdriet, herbelevingen) komen voort uit eerder opgelopen trauma's, vaak ontstaan in hun baby en kinderjaren door seksueel misbruik en/of mishandeling.

De Foundation wil de wens van Bart van Well, het “Fight For Your Right project”, uitwerken en opstarten zodra de financiële middelen en de mensen hiervoor beschikbaar zijn. Door slachtoffers deel te laten nemen aan een aangeboden programma op sportscholen kunnen slachtoffers van seksueel misbruik weerbaarder worden in de samenleving, iets wat heel hard nodig is. Veel slachtoffers plegen zelfmoord, doordat ze niet geloofd werden, geholpen werden of de nodige aandacht kregen. Daarom is het zo belangrijk dat ze gehoord en gesteund worden.

Dank jullie wel voor jullie begrip en steun 💙

Het delen van deze steunactie en de website is ook fijn 💙

Website Bart van Well Foundation: https://www.bart-van-well-foundation.nl/

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 16/11/2022 gestart
236x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd voor:

Bart van Well Foundation

Bart van Well Foundation

Actie georganiseerd door:

Dienie Kars (Ambassadeur)

Dienie Kars (Ambassadeur)

2 donaties
€ 40 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 16/11/2022 gestart
236x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog