Steun Acid

Steun Acid
Deel deze actie via:

Acid aka. Nathan Vandergunst helpen bij het bekostigen van gerechtskosten.

 

Beste medestanders,

We zijn verenigd om steun te bieden aan een bekende influencer die we allemaal kennen en waarderen: ACID. Helaas staat hij op het punt een juridisch proces te doorlopen dat mogelijk verstrekkende gevolgen kan hebben voor zijn toekomst. We willen hem helpen in zijn strijd voor gerechtigheid en hebben daarvoor jouw steun nodig.

ACID heeft gedurende zijn carrière enorm bijgedragen aan onze samenleving door middel van zijn creatieve content, inspirerende boodschappen en positieve invloed op talloze mensen. Hij heeft velen geïnspireerd en aangemoedigd om hun dromen na te jagen en het beste uit zichzelf te halen. Nu is het onze beurt om hem te steunen in een moeilijke tijd.

De crowdfunding die we vandaag lanceren, heeft als doel financiële middelen te verzamelen om ACID de best mogelijke juridische bijstand te bieden tijdens zijn rechtszaak. De kosten van een juridisch proces kunnen aanzienlijk zijn en ACID verdient een eerlijke kans om zichzelf te verdedigen.

We willen benadrukken dat deze crowdfunding niet alleen gaat om de persoon ACID, maar ook om het beschermen van de waarden die hij vertegenwoordigt. Het recht op vrijheid van meningsuiting en creatieve expressie staat op het spel, en we geloven dat het van cruciaal belang is om deze waarden te verdedigen in onze samenleving.

Door bij te dragen aan deze crowdfunding, draag je bij aan een rechtvaardige zaak en help je ervoor te zorgen dat ACID toegang heeft tot de beste juridische expertise. Samen kunnen we ervoor zorgen dat zijn stem wordt gehoord en zijn rechtvaardigheid wordt gediend.

We willen transparant zijn over het proces. Alle middelen die we via deze crowdfunding verzamelen, zullen uitsluitend worden gebruikt om de juridische kosten van ACID te dekken. Elk bedrag, groot of klein, is van onschatbare waarde en wordt zeer gewaardeerd.

Laten we samenwerken om ACID te ondersteunen en ervoor te zorgen dat hij het rechtssysteem met vertrouwen kan betreden. Deel alsjeblieft deze crowdfunding campagne met je vrienden, familie en gemeenschap, zodat we een krachtig signaal van solidariteit kunnen sturen.

Bedankt voor je steun!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 6/06/2023 gestart
543x bekeken

Actie georganiseerd door:

Samen Sterk

Samen Sterk

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 6/06/2023 gestart
543x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog