Skateboards voor kansarme jeugd

Skateboards voor kansarme jeugd
Deel deze actie via:

David van Vliet en Alfons Scholing creëren skateboards voor de skate na school activiteiten

 

Welkom bij het bijzondere crowdfundingproject van Alfons Scholing en David van Vliet! Samen bundelen we onze krachten om een positieve impact te creëren in het leven van kinderen met een minder dan gemiddeld inkomen. David van Vliet geeft inspirerende workshops voor deze kinderen, zodat ze kunnen genieten van een activiteit als skateboarden, waar ze voorheen alleen maar van konden dromen.

 

We weten uit eigen ervaring hoe het is om op te groeien in armoede en te dromen van een leven vol avontuur en skateboarden. Nu willen we die passie en vreugde delen met kinderen die zich anders misschien nooit een skateboard konden veroorloven, laat staan vrienden hebben om samen mee te rijden.

 

Onze missie is diep verankerd in het geloof van tegencultuur, waarin we streven naar inclusiviteit en gelijkheid. We willen dat elk kind de kans krijgt om te ervaren hoe het is om met vrienden de spanning van skateboardstunts te delen en elkaar aan te moedigen.

 

Met jouw steun kunnen we deze droom verwezenlijken. Samen willen we workshops opzetten, waarin kinderen leren skateboarden en belangrijke waarden zoals vriendschap, teamwork en doorzettingsvermogen ontwikkelen.

 

Elke bijdrage telt en maakt een verschil. Laten we samen een beweging creëren die de levens van deze kinderen verandert en hen de mogelijkheid geeft om de vreugde van het skateboarden te ervaren, ongeacht hun achtergrond.

 

Word een belangrijke schakel in dit prachtige project van Alfons Scholing en David van Vliet en laat kinderen stralen van geluk terwijl ze samen met vrienden bijzondere momenten beleven op hun skateboard. Samen kunnen we de wereld een beetje mooier maken voor deze kinderen en hen een ervaring geven die ze voor altijd zullen koesteren.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 23/07/2023 gestart
113x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Gemeente Almere

Actie georganiseerd door:

Alfons Scholing

Alfons Scholing

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 23/07/2023 gestart
113x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog