Scoliose kinderdag

Scoliose kinderdag
Marie-Jose Van Dijk
Deel deze actie via:

Kinderdag voor kinderen met de chronische rugaandoending Scoliose

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Het is noodzakelijk om deze dag te organiseren omdat je op deze wijze middag op een positieve wijze leert omgaan met Scoliose.

 Vanwege de chronische aard van de aandoening vinden veel jonge patienten het lastig om hiermee om te gaan. Vaak voelen zij zich onzeker, angstig, verdrietig en niet begrepen door de omgeving. 

Door kinderen met dezelfde aandoening met elkaar te verbinden en op een positieve wijze centraal te stellen, hoopt de stichting een bijdrage te kunnen leveren aan het opgroeiende kind. 

Wij bereiken dit door een kinderdag te organiseren waarbij uitwisseling van ervaringen op het gebied van Scoliose aangevuld met activiteiten op het gebied van houding, bewegen, ontspanning, bewustwording en creativiteit is wat bij deze dag centraal stellen. 

Deze middag zal ook worden gebruikt als mogelijkheid om informatie op het gebied van Scoliose aan ouders over te kunnen brengen. Wij hebben al kennis gemaakt met 8 specialisten die zich willen inzetten op die dag. Ook is er een fotograaf aanwezig die een portret van het kind wil maken. 

Er zijn verschillende specialisten die belangeloos mee willen doen waardoor de kosten laag gehouden kunnen worden. Het gevraagde bedrag is berekend voor de huur van de locatie, reiskosten van de specialisten en eten en drinken. 

Daarbij willen wij als stichting dat ons doel ‘educatie en voorlichting’ behaald zal worden door iedereen ons Scoliose kinderboek te kunnen overhandigen. De opbrengst gaat daardoor volledig naar de Nederlandse Rug Stichting 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 7/05/2023 gestart
21x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Nederlandse Rug Stichting

Actie georganiseerd door:

Marie-Jose Van Dijk

Marie-Jose Van Dijk

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 7/05/2023 gestart
21x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog