Samen voor Shanvael en zijn familie

Samen voor Shanvael en zijn familie
Delecia Albitrouw
Deel deze actie via:

Shanvael heeft Peri-anale fistels waaraan hij geopereerd moet worden in Colombia. Help ons zijn operatie te bekostigen.

 

Lange teksten worden vaak weggescrold. Maar nu ik toch je aandacht heb hoop ik dat je de tijd wil nemen om onderstaande te lezen. 

8 jaar geleden tijdens mijn stage in Suriname heb ik meerdere vrienden gemaakt die tot de dag van vandaag als familie voelen. Met Shannon en haar man Shanvael heb ik het meeste contact, ze zijn als een broer en zus voor me. Vorig jaar ben ik naar Suriname geweest om ze op te zoeken en hun dochtertje van 1,5 jaar te ontmoeten.

In de afgelopen jaren is Shanvael ziek geworden. Hij kreeg Peri-anale fistels die zich verspreid hebben naar zijn darmen en ruggenwervel. Hierdoor leeft hij elke dag met veel pijn, heeft hij vaak koorts en is werken voor hem moeilijk. Na meerdere malen het ziekenhuis in Suriname te hebben bezocht kwamen de artsen tot de conclusie dat ze hem in Suriname niet verder kunnen helpen en hij naar Colombia moet om geopereerd te worden.

Door de koortsaanvallen die Shanvael krijgt van de Peri-anale fistels zal hij niet alleen naar Colombia kunnen en daarom gaat zijn broertje met hem mee. Naar verwachting zal hij 3 maanden in Colombia moeten blijven voor controles en herstel na de operatie. De operatie en een deel van de reis wordt door zijn verzekering gedekt. De kosten voor de reis naar Colombia, het verblijf van zijn broertje maar ook de reisverzekering en leefkosten worden niet gedekt.  Hij kan op elk moment te horen krijgen dat er plaats is in het ziekenhuis in Colombia. Vandaar dat ik jullie vraag om ons te helpen. 

Zoals ik eerder omschreef zijn deze mensen net als familie. Daar zet ik me graag voor in en ik zou het zo fijn voor ze vinden als we met z’n allen een beetje kunnen helpen. 

Bedankt voor jullie aandacht!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 21/02/2023 gestart
1102x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Delecia Albitrouw

Delecia Albitrouw

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 21/02/2023 gestart
1102x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog