Salih’s Gezinshereniging

Salih’s Gezinshereniging
Robert Viliam Baiden

Salih was 14 jaar oud toen hij ontvluchtte.

 

Salih was 14 jaar oud toen hij zijn vaderland waar oorlog heerst,  ontvluchtte. Hij woont nu sinds 3 jaar in Nederland, zonder zijn moeder, broers en zussen. Vader is in de oorlog omgekomen.

De moeder van Salih moet momenteel in haar eentje zorgen voor 5 kinderen van wie er 3 ernstige handicaps (lichamelijk en geestelijk) hebben opgelopen gedurende de oorlog. 

 

De familie van de begunstigde is inmiddels vertrokken vanuit het door oorlog geteisterde thuisland en aangekomen in een buurland. Hun doel is om het gezin hier in Nederland te herenigen en daarvoor moet de Nederlandde ambassade van dat land onderzoek doen. 

Helaas gaat dit heel veel geld kosten, op z’n minst 12.000 euro. Salih, die hier als statushouder bezig is met het integratieproces, is verantwoordelijk voor het bij elkaar brengen van dit geld. 

Om genoeg te kunnen genereren voor dit onderzoek en hun reis naar Nederland willen wij een inzamelingsactie starten, waarbij we u vragen bij te dragen. Iedere donatie wordt zeer gewaardeerd.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 22/04/2024 gestart
513x bekeken

Actie georganiseerd door:

Robert Viliam Baiden

Robert Viliam Baiden

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 22/04/2024 gestart
513x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog