Rolstoelbus

Rolstoelbus
Herma Haan

Help aub mee om een rolstoelbus te realiseren voor invalide Willy, en laat een droom werkelijkheid worden.

 

Hallo mensen, mijn naam is Herma Haan, bij deze zou ik graag een oproep willen doen, voor mijn moeder Willy, ze is gevallen en haar heup is onherstelbaar waardoor ze in een rolstoel is beland , nu verzorgd ik haar, en ben 24/7 haar vaste mantelzorger! we zouden nog zo graag vele ritjes in de auto willen maken, des te meer omdat familie in Groningen woont en wij in Breda!, wat eerder met gewone auto kon, kan nu niet meer.

Ook heb ik gemerkt dat ze helemaal opleeft als we weer eens, met de Zonnebloemauto, een ritje naar Groningen  hebben gemaakt.

Zo'n rolstoelbus kost veel, en er is niet genoeg geld om een volledig tweedehands rolstoelbus aan te schaffen, en sparen gaat wel heel lang duren, daarom vraag ik een bijdrage via deze crowdfundingplatform, zodat wij er weer op uit kunnen.

Voor bedrijven die ons met een bedrag vanaf €350 euro willen sponseren, zou ik een BHV cursus kunnen geven als tegenprestatie.

Dit is voor ons de enige weg om een auto op kortere termijn te kunnen kopen, wie wil helpen te sponseren voor onze vrijheid? 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 31/08/2024 gestart
187x bekeken

Actie georganiseerd door:

Herma Haan

Herma Haan

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 31/08/2024 gestart
187x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog