Red Mijn Mama uit de Schaduw van Mishandeling

Red Mijn Mama uit de Schaduw van Mishandeling
Bettina Kegels

Mijn mama lijdt onder een narcistische partner, haar levenslust is vervangen door isolatie en verdriet. Ik vraag om steun

 

Ik vraag jullie hulp, zoekend naar steun voor mijn mama. Ik sta op een kruispunt waar hopeloosheid en verdriet overheerst, en zonder jullie hulp vrees ik dat ik mijn 77-jarige mama voorgoed moet loslaten. Haar leven is ingrijpend veranderd door de verstikkende greep van haar partner, wiens narcistische en agressieve gedrag haar tot een schim van haarzelf heeft gemaakt. Ooit was ze een levenslustige vrouw, altijd klaar om anderen te helpen, omringd door vrienden en geliefd bij velen. Nu is ze gebroken, mentaal mishandeld, en geïsoleerd van haar kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen. 

Mijn man en ik hebben jarenlang geprobeerd haar uit deze destructieve situatie te bevrijden, maar onze pogingen zijn keer op keer geblokkeerd door de agressieve tegenstand van haar partner. De juridische route leek onze laatste hoop, en hoewel we vastberaden zijn, zijn de financiële lasten overweldigend geworden. De kosten voor de advocaat stapelen zich op, en zonder financiële steun kunnen we deze strijd niet voortzetten. 

Het is een race tegen de klok. We geloven dat we de zaak kunnen winnen en haar kunnen bevrijden uit deze giftige omgeving, maar alleen met jullie hulp. Daarom vraag ik jullie, vanuit de grond van mijn hart, ons te helpen om mijn mama weg te halen van de mishandeling. 

Elke bijdrage, groot of klein, brengt ons dichter bij de mogelijkheid haar een veilige en liefdevolle toekomst te bieden. Dit is meer dan een oproep voor financiële steun; het is een smeekbede om een leven te redden. Mijn mama verdient het om haar laatste jaren in vrede en geluk door te brengen, niet in angst en isolatie. Help ons alstublieft om haar dat te geven. 

Met oprechte dankbaarheid en liefde, 

Een dochter die weigert op te geven

Bettina 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11/04/2024 gestart
423x bekeken

Actie georganiseerd door:

Bettina Kegels

Bettina Kegels

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11/04/2024 gestart
423x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog