Red de kinderen van de oorlog in Jemen

Red de kinderen van de oorlog in Jemen
Mubarek Nouri

Red de kinderen van de oorlog in Jemen: Help ons levens redden en hoop terugbrengen

 

Red de kinderen van de oorlog in Jemen: Help ons levens redden en hoop terugbrengen

 

Ons Verhaal:

 

De oorlog in Jemen heeft het land in puin gelegd en de bevolking in een onvoorstelbare humanitaire crisis gestort. Jarenlang conflict hebben talloze levens verwoest en de meest kwetsbare slachtoffers van deze tragedie zijn de kinderen. Honderdduizenden kinderen in Jemen lijden onder de gevolgen van deze oorlog: ze hebben hun huizen, hun familieleden en hun toekomst verloren.

 

Veel van deze kinderen zijn wees geworden of zijn gescheiden van hun ouders. Ze leven onder barre omstandigheden, vaak zonder voldoende voedsel, schoon water of medische zorg. De angst en het trauma van de oorlog tekenen hun dagelijks leven. Velen van hen zijn ondervoed, ziek en psychisch getraumatiseerd door het geweld dat ze hebben meegemaakt.

 

Onze Missie:

 

Wij willen deze kinderen helpen. Samen met onze partners ter plaatse zamelen we geld in om deze kinderen en hun families de broodnodige hulp te bieden. Dit gaat niet alleen om voedsel en water, maar ook om medische zorg en psychologische ondersteuning. Deze kinderen hebben de basisbehoeften nodig om te overleven en de steun om hun trauma’s te verwerken. We willen hen een kans geven om te herstellen en weer een toekomst op te bouwen, weg van het geweld en de ellende.

 

Waarom jouw hulp nu nodig is:

 

Elke dag sterven kinderen in Jemen aan honger, ziekten en oorlogsverwondingen die voorkomen hadden kunnen worden. Elk moment dat we geen hulp kunnen bieden, is een moment waarin een kind lijdt, zonder hoop op verbetering. Deze kinderen hebben dringend hulp nodig, en zonder onze gezamenlijke steun kan de situatie alleen maar erger worden.

 

Wat kunnen we doen met jouw hulp:

 

• Medische zorg: Honderdduizenden kinderen in Jemen zijn ondervoed of gewond door het geweld. Met de juiste medische zorg kunnen we levens redden.

• Voedsel en water: Veel kinderen hebben geen toegang tot schoon water of voldoende voedsel. Wij willen ervoor zorgen dat geen enkel kind hoeft te lijden aan honger of dorst.

• Psychologische ondersteuning: De oorlog heeft diepe littekens achtergelaten bij deze kinderen. Psychologische hulp is essentieel om hen te helpen hun trauma’s te verwerken en weer een toekomst voor zichzelf te zien.

 

Wat jouw bijdrage betekent:

 

• Met 25 euro kunnen we een kind een week lang voorzien van voedsel, schoon water en essentiële medicijnen.

• Met 100 euro kunnen we een kind medische zorg bieden en psychologische steun om de oorlogservaringen te verwerken.

• Met 500 euro kunnen we een gezin voorzien van voedsel, schoon water, medische zorg en tijdelijke onderkomens om veilig te herstellen van het oorlogsgeweld.

 

Elke bijdrage, hoe klein ook, kan een enorm verschil maken in het leven van een kind in Jemen.

 

Samen kunnen we hoop terugbrengen:

 

Deze kinderen hebben niet gevraagd om deze oorlog. Ze hebben geen controle over de omstandigheden waarin ze zich bevinden, maar wij kunnen het verschil maken. Wij kunnen hen helpen overleven en herstellen. Jij kunt bijdragen aan hun toekomst, zodat ze niet langer in angst en onzekerheid hoeven te leven.

 

Doneer vandaag en geef de kinderen van Jemen een kans op een toekomst.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 9/10/2024 gestart
194x bekeken

Actie georganiseerd door:

Mubarek Nouri

Mubarek Nouri

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 9/10/2024 gestart
194x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog