Ramadan project 2023

Ramadan project 2023

Bied alleenstaande moeders en weduwen hoop. Help mee en investeer in je hiernamaals!

 

Wij zijn 5 jonge meisjes uit het Gentse. Jaarlijks willen we ons met onze organisatie Al-wusul ; الوصول inzetten om voor de maand Ramadan een bepaalde doelgroep te ondersteunen waarbij zij het moeilijk hebben. Vorig jaar lag de focus op het verzamelen van geld (in de vorm van consumptiecheques) en goederen voor voedselpakketten. Deze werden tijdens de maand Ramadan bedeeld aan behoeftigen.  

Het aandeel van alleenstaande moeders blijft groeien, soms na het overlijden van de partner, scheidingen, huiselijk geweld… Niet alle vrouwen hebben het geluk om een vader in beeld te hebben die betrokken is bij het onderhouden van de kinderen. Met een laag inkomen en grote verantwoordelijkheden (kosten kinderen, schulden etc.) kan dit erg zwaar worden en kan de maand Ramadan een tijd van grote angst, eenzaamheid en lijden zijn.  

Dankzij u gift kunnen we voorzien van basisbehoeften tijdens de maand Ramadan. We kunnen dit echter niet alleen. Steun ons om tijdens deze heilige maand alleenstaande moeders een duwtje in de rug te kunnen geven door hen te steunen in de vorm van consumptiecheques. U kan een vrije donatie doen. Draagt u liever op een andere manier bij? Wij accepteren ook speelgoed waarmee we de kinderen van alleenstaande moeders blij kunnen maken op Eid! Contacteer ons om meer informatie te krijgen over waar je deze kan overhandigen.  

Rekeningnummer: BE61734065126617

Je mag ook steeds je bijdrage of gift afgeven op volgend adres:

Een hart voor vluchtelingen: Forelstraat 37, 9000 Gent

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11/03/2023 gestart
895x bekeken

Actie georganiseerd door:

Eminah Mouissat

Eminah Mouissat

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11/03/2023 gestart
895x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog