Rabarber's Voorjaarscampagne

Rabarber's Voorjaarscampagne
Stichting Rabarber
Deel deze actie via:

Steun een geweldige school in een lastige tijd!

 

Beste speler, ouder, verzorger of betrokken vriend van Rabarber, 

Theaterschool Rabarber wil iedere dag een positieve en bruisende leerschool zijn. Een tweede (t)huis waar kinderen, jongeren en jongvolwassenen met plezier naar toe gaan en wezenlijk gezien en gehoord worden. Een inspirerende omgeving waar docenten hun ziel en zaligheid in het werk leggen en waar de staf iedereen zo goed mogelijk in staat stelt om onze missie vorm te geven:

Rabarber reikt kinderen en jongeren de ‘tools’ aan om een plaats in de complexe wereld in te willen en kunnen nemen. Niet als middelpunt van deze wereld maar in de betekenis van ‘je thuis voelen’ in de wereld. Waardoor kinderen en jongeren hun weg kunnen vinden, uitgerust met empathie, communicatievaardigheden en zelfvertrouwen.      

Juist in een snel veranderende wereld is een veilige haven waar je met veel plezier een leerzame hobby kunt uitoefenen en waar je weerbaar, sociaal en  communicatief vaardig wordt, belangrijker dan ooit!

We vragen uw hulp

Na twee jaar Corona, met nog een lockdown aan het begin van 2022, zijn we voortvarend te werk gegaan. We hebben alle activiteiten hervat en de school draait, zoals u ongetwijfeld ziet en merkt, weer op volle toeren. Na een terugval in Coronatijd zijn we in het schooljaar 2022-2023 weer gegroeid naar ca. elfhonderd leerlingen in de vrije tijd en duizenden kinderen op scholen (PO en VO) die theateronderwijs krijgen of naar onze voorstellingen komen kijken.

Het jaar 2023 is echter ook een spannend jaar voor Rabarber. De omzet blijft nog iets achter door bijvoorbeeld een lagere kaartverkoop terwijl de lasten enorm zijn toegenomen! Alle kosten zijn gestegen en voor Rabarber ook de personele lasten omdat we verplicht werden om aan te sluiten bij de cao-kunsteducatie. Hierdoor hebben we sommige personele contracten niet kunnen verlengen. 

Ondanks de geweldige, extra steun in de rug van gemeente Den Haag zoeken wij nog meer steun om Rabarber klaar te stomen voor de komende 10 jaar!

Heel concreet hebben we een doel voor ogen met deze Rabarber voorjaarscampagne. De opbrengst hiervan steken we in een herpositionering van onze school, het verbreden van onze activiteiten en het aangaan van nieuwe samenwerkingen in het culturele en sociale domein. Zodat we nog meer kinderen, ook kinderen met een uitdaging of een problematische omgeving, gaan bereiken. Meer doelgroepen bereiken zal tegelijkertijd onze inkomsten op termijn verbeteren. Met deze campagne hopen we minimaal 30.000 euro op te halen.

Wij zijn zeer gemotiveerd om de impact van Rabarber te behouden en zelfs te vergroten. Mocht u in de gelegenheid zijn om ons hierbij een beetje te helpen dan stellen we dat erg op prijs! Mocht u meer voor ons kunnen en willen betekenen, of heeft u een goed idee: neem contact op met de bestuurder Leontine van Vlerken 

E. Leontine@rabarber.net

T. 06 – 555 83 120

Woord van dank!

Rabarber is een geweldige school in een lastige tijd. Helpt u ons deze lastige tijd door te komen zodat we ook in de toekomst nog tienduizenden Haagse kinderen en jongeren bij kunnen staan in hun persoonlijke, sociale en communicatieve ontwikkeling. 

Bij voorbaat: een zeer warm dank u wel!

Namens: de docenten en staf, Raad van Toezicht, Vrienden van Rabarber. En niet op de laatste plaats: namens alle leerlingen die wekelijks van deze fijne school genieten! 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 1/03/2023 gestart
1518x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Rabarber

Actie georganiseerd door:

Stichting Rabarber

Stichting Rabarber

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 1/03/2023 gestart
1518x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog