Psychologische hulp nodig - privé kliniek met individueel traject

Psychologische hulp nodig - privé kliniek met individueel traject
Myrte Vandeweerd

Eerlijk en beschamend geef ik toe. Het gaat niet goed met me. Dringend een psychologische constructieve nodig voor herstel

 

psychoses, epileptische somatische aanvallen, huilbuien, stemmen die me vreselijke bevelen geven, nachtmerries en veel angst. 
na jarenlang hulp te hebben gezocht, me blauw heb betaald aan medicatie, psychiatrische instanties, crisis team, psychiatrie en ambulante hulp.
wordt het echt tijd dat ik de hulp krijg die ik nodig heb. Hulp op maat. 
Ik ben 30 jaar, verlang naar een eigen kindje. Maar op deze manier kan ik niet verder leven. En absoluut geen zorg geven aan een eigen klein wezentje.
de vraag tot euthanasie bleek onlangs enorm op te komen.  Ik probeerde alles, in België, tevergeefs. Gelukkig werd deze aanvraag niet goedgekeurd, maar het psychisch lijden is bijzonder uitputtend. 

Even zag ik niks meer zitten. Alsof er geen enkele steun kon helpen.

Toen kreeg ik onlangs deze tip, een verademing maar financieel niet mogelijk te betalen. 

ik kwam in contact met een gewelde privé kliniek in Spanje. Deed er al een intake en ik mag als ik wil vertrekken 31 dagen In full time programma aansluiten.

met schaamrood op de wangen maar hopelijk met een nieuwe wind die me deze keer de juiste weg uitblaast. 
het is een beetje mijn laatste schreeuw tot hulp. 
een Individueel traject zal worden ontwikkeld Voor me met veel lichamelijke intense Therapievormen. op maat met persoonlijke hulp in kleine groep.

The science of recovery

Marnes GGZ is een erkende instelling binnen de specialistische geestelijke gezondheidszorg, gespecialiseerd in de behandeling van mensen met een ernstig verminderde levenskwaliteit als gevolg van o.m. depressie, ernstige angststoornissen, posttraumatische stress en somatoforme stoornissen.

Herstellen op een energetische plek

De instelling is opgericht door de Belgische arts dr. Peter Aelbrecht, die bijna dertig jaar ervaring heeft in het domein van verminderde levenskwaliteit door psychisch leed. Hij specialiseerde zich vooral in het bevorderen van geestelijke gezondheid en het behandelen van angststoornissen, post-traumatische stress en somatoforme stoornissen. Dr. Aelbrecht droomde ervan om mensen die niet of onvoldoende geholpen kunnen worden via klassieke ambulante therapie te kunnen helpen middels van een dagbehandelprogramma op maat.


help me verder de energie en levenslust te vinden door mijn psychische moeilijkheden eindelijk positief aan te pakken met zorg op maat. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 20/07/2023 gestart
494x bekeken

Actie georganiseerd door:

Myrte Vandeweerd

Myrte Vandeweerd

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 20/07/2023 gestart
494x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Medisch
Misbruik melden