Project Zelfverzekerd

Project Zelfverzekerd
Esther Pieterse
Deel deze actie via:

Visagist, onderneemster wil vrouwen meer zelfvertrouwen geven. Vrouwen kunnen erg hard zijn naar elkaar en voor zichzelf.

 

Project zelfverzekerd!

Vrouwen kunnen heel hard zijn tegen over elkaar en ook voor zichzelf. De harde buitenwereld werkt daar vaak niet aan mee, net als social media. Alle filters op foto's schetsen zowat een ideaal beeld. Een beeld waar een vrouw aan zou moeten voldoen.  Je bent te dik, te lang, te klein of te dun. Je lichaam is niet in verhouding, je borsten zijn te klein, je benen of kont zijn te dik. Allemaal voorbeelden die de revue passeren. Echte schoonheid zit van binnen en ik wil vrouwen die schoonheid helpen vinden. Doormiddel van fotoshoots. Ik ben Esther, 41 jaar visagist en heb een studio waar ik workshops geef. In deze studio wil ik vrouwen laten zien hoe mooi ze zijn zoals ze ziin. Ik wil ze leren om hun zelf mooi op te maken. Maar vooral te kiezen voor zichzelf. Wat vind ik mooi.  Mijn bedrijfs naar staat daar ook voor Just beYOUtiful with Esther. Wees jezelf en wees trots op wie je bent.

Hiervoor heb ik nog zeker heel wat materiaal nodig. Denk aan gave achtergronden, make-up spiegels, tevens moet ik tijdens zo'n dag de huur van de studio betalen.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 12/11/2023 gestart
67x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Just beYOUtiful with Esther

Just beYOUtiful with Esther

Visagiste,  make-up artist werkend met natuurlijke producten 

Actie georganiseerd door:

Esther Pieterse

Esther Pieterse

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 12/11/2023 gestart
67x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Bedrijven
Misbruik melden