Oplossen cold case zaken

Oplossen cold case zaken
Sander Cold Case
Deel deze actie via:

Met uw hulp kan ik onopgeloste moord en verdwijningszaken opnieuw in de aandacht brengen. Uw steun is daarbij echt nodig.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Ik ben Sander, de oprichter van de website www.coldcasezaken.nl. 

De website bevat zeer gedetailleerde pagina's over meer dan honderd onopgeloste moord en verdwijningszaken in Nederland. 
Tot mijn vreugde ontving ik al veel (soms anonieme) tips, die ik doorgeef aan mijn contact bij de politie. Ook zij zijn erg blij met het werk dat is verzet op de website en op de Facebookpagina.

Tot nu toe zit al het geld wat ik maandelijks overhoud in campagnes die ik start op Facebook. De campagnes richt ik op de stad / dorp waar de moord is gepleegd. Als er iemand is verdwenen, of om het leven is gekomen door een misdrijf in bijvoorbeeld Putten, focus ik de campagne op die plaats.

Op die manier is de kans groot dat een getuige het bericht op zijn tijdlijn te zien krijgt, en klikt op de link naar de website. Daar hoop ik diegene over te halen om hun verhaal te vertellen via het contactformulier, of te bellen met de politie. Deze methode werkt, want ik heb in zes maanden tijd veel tips gekregen.

Jammer genoeg heb ik maar een paar tientjes per maand om aan deze belangrijke campagnes te besteden en ik zoek dus mensen die een (kleine) donatie overhebben om mij, de politie en de nabestaanden te helpen om zaken op te lossen. 

Dank u wel, en bezoek de website even als ik uw interesse heb gewekt. Op Facebook heet de pagina: coldcasezaken.nl

(alle opbrengsten worden gebruikt voor de campagne en ik ben volledig bereid om dit ook aan te tonen). Er zit geen winstoogmerk aan het werk wat ik doe, en ik hoop alleen maar dat het gerechtigheid brengt voor de slachtoffers en hun nabestaanden.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 7/01/2023 gestart
57x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Sander Cold Case

Sander Cold Case

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 7/01/2023 gestart
57x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog