Opgelicht door eigen moeder en zuster

Opgelicht door eigen moeder en zuster
Deel deze actie via:

Oplichting huisjesmelker , persoonlijke advocaat keer zich tegen mij door overeenkomst met de tegenpartij en deurwaarder even

 

Na 18 jaar belogen bestolen en bedrogen te worden na oplichterij van mijn eigen moeder en zuster  in samenwerking met meerdere instanties die ze erbij hebben betrokken ben ik na de overname van de toen lopende hypotheek dat er nog openstond na het overleden vader voor enorm veel geld opgelicht waaronder gans mijn familie die me nauw aan het hart lag verbannen belogen bestolen afgebroken op psychisch en lichamelijk vlak.

Alles waar ik recht op had is op frauduleuze praktijken van mij ontvreemd. 

Nu 18 jaar later wordt morgen woensdag mijn enige bezit namelijk een winddicht huis zonder enig menselijk comfort als ik geen 20000€ contant betaal mijn levensdoel openbaar verkocht.

Er wordt 20000€ door een huisjesmelke van mij gevorderd omdat mijn advocaat zich heeft late omkopen door de tegenpartij.

7 jaar lang heb ik op onmenselijk mannie overleef in een pand dat echter niet bewoonbaar is verklaar overleef zonder verwarming of stromen wat en trouwen ongezond was maar ik had niet te kiezen.

Ik verblijf nu sinds 8 maanden in het casco huis waar eveneens geen verwarmin of stromend water is .

Het huisje van mijn overlede vader.

Al die jaren zijn enorm zwaar geweest en nu dat ik me ondanks dat ik niet de minste menselijke voorzieningen heb begint het aan te voelen als mijn thuis.

Dit word morgen weggenomen als ik de schulden die me onnodig worde afgedwongen niet betaal aan de frauduleuze deurwaarder dewelke me negeerd waar ik toch een afbetalingsplan wilde aan voorstellen .

Nu beweerd  deze  persoon dat ik op geen enkel vlak bereid ben om de boete van 20000€ aan de huisjesmelker wil betalen en overgaat tot de verkoop van mijn enige bezit en hoop dewelke het huisje is.

Ik heb langs elke mogelijke manier geprobeerd om correct te kunnen zijn en het bedrag wat me onnodig wordt afgedwongen te beginnen aflossen maar ik ben steeds genegeerd door de aangestelde deurwaarder de huisjesmelker en elke normaal hulpverleners.

Ik hoop op een wonder maar vrees dat ik gans de strijd ga verliezen door misbruik van overmacht. 

Moest er een wonder bestaan om het pijnlijkste wat er morgen gaat gebeuren kunnen tegen te gaan kan ik enkel hopen dat dit wonder nu gebeurt. 

Ik smeek oprecht uit het diepste van mijn hart om hulp.

Alvast vriendelijk bedankt voor u tijd en aandacht en hopelijk krijgt mijn leven een reden waarvoor ik reeds 18 jaar heb gestreden ✨️🙏✨️

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11/10/2023 gestart
29x bekeken

Actie georganiseerd door:

David Neezen

David Neezen

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11/10/2023 gestart
29x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog