NIEUWE LOCATIE GELOOFGEMEENSCHAP KOST ENORM! WAT MET ONZE PATIENTEN? HELP😭

NIEUWE LOCATIE GELOOFGEMEENSCHAP KOST ENORM! WAT MET ONZE PATIENTEN? HELP😭
Lewis Hendrickx

Een nieuwe locatie zal ons 1000'den euro's kosten. Als dit niet kan, wie gaat met onze lieve 'patiënten' behandelen!😢

 

We gaan naar een nieuwe locatie en dit gaat ons enorm veel geld kosten om alles weer in orde te brengen wat we al gedaan hadden waar we nu zijn. Nu moeten we dus terug vanaf nul beginnen. Alles veilig maken en comfortabel voor onze bewoners (patiënten).

Het goede nieuws is, is dat dit onze laatste investering is die we moeten doen, maar als we ze niet kunnen betalen dan zijn we niet in orde en dan staat iedereen op straat. En voor onze patiënten is dit letterlijk te nemen. 

De mensen die naar ons komen, voor hen zijn we hun laatste hoop op genezing, wat we al meermaals bewezen hebben. En ik weet dat mensen met een verslaving niet populair zijn maar bij ons worden ze geholpen door enkel ervaringsdeskundigen voor een héél jaar. We laten niemand in de steek want ook mensen die niet kunnen betalen (wat niet veel is) nemen we gratis bij ons. En wij hebben zo al veel kosten maar met de verhuis kan dit ons de das omdoen.

We zijn echt uniek in wat we doen, waardoor het slagen bij ons zeer hoog ligt. Nergens in België (wel andere landen) is er een centrum (leefgemeenschap) zoals ons die werken aan de hand van spiritualiteit, werken en gemeenschap. Vroeg opstaan, praten, bidden (geloof is niet verplicht bij ons), en ons eigen gebouw onderhouden, … Moestuin, … Je zal een paar foto's zien. Ze krijgen terug perspectief bij ons en nogmaals, het jaar dat ze bij ons zijn veranderen ze in goed persoon in de maatschappij.

Indien u twijfels heeft, wij hebben een facebookprofiel waar je ons kan volgen: Te vinden onder ‘Lewis Hendrickx’ (doet de sociale media)

We hebben youtubekanaal onder de naam: Fazenda da Esperança Belgie / Belgium. (Die Belgium moet erbij staan anders bent u op het vroegere kanaal).

Tiktok en instagram ook onder de naam Fazenda da Esperança - België. Het is belangrijk telkens belgië te vermelden want er zijn nog Fazenda's in het buitenland, net omdat het uniek en succesvol is.

En als je écht zeker wil zijn dan bel je gewoon naar ons, je belt naar Jan Cosemans (heeft ook facebookprofiel) en dat is de verantwoordelijke bij ons: 0032478112344 of je kan hem mailen op dit mailadres: achel.m@Fazenda.org.br 

Momenteel zijn we nog in Hamont-Achel (niet heel ver van Hasselt) Limburg.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 14/07/2023 gestart
1077x bekeken

Actie georganiseerd voor:

Fazenda da Esperança -  België

Fazenda da Esperança - België

Actie georganiseerd door:

Lewis Hendrickx

Lewis Hendrickx

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 14/07/2023 gestart
1077x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog