Never give up on a dream..

Never give up on a dream..
Debby Wolfs

Sponsoring kartseizoen 2024

 

‘’Hé, kijk! Dat is een meid!’’

Die opmerking heb ik meer dan eens gehoord als ik in of uit een kart stapte. 

Hoe hierop werd gereageerd verschilde van persoon tot persoon. De ene vond het mooi, de ander deed er alles aan om zijn ‘ego’ hoog te houden en zette je desnoods in de muur.

Daaruit is mijn bijnaam ontstaan: Princess

Dat was mijn manier om iedereen vooraf alvast goed duidelijk te maken: Jawel, ik ben een meid.. Maar hou je maar vast, ik ga je inhalen ook!

Ik weet maar al te goed dat het voor meiden / dames lastig is om je plek te veroveren in deze mannenwereld, en dat niet iedereen de stap durft te zetten richting de competities.

Voor die dames wil ik een voorbeeld zijn, ik wil meer dan alleen van de mannen winnen. Ik wil meiden inspireren om zelf ook die stap te zetten, door te praten, via trainingen en via mijn socials. 
Er zijn intussen al meer dames in de sport, maar naar mijn mening nog altijd veel te weinig.

Daarnaast is op niveau presteren (en blijven presteren) in de karting vergt veel en consequente training. Het vergt ritme en wedstrijdervaring. Het vergt dat je deelneemt in vele verschillende races, opdat je tegen zoveel mogelijk verschillende rijders komt te rijden.  

Zelf heb ik de connecties om op de juiste plekken te trainen en ik weet mijn weg te vinden naar de races waar je bij wilt zijn, maar die trainingen, races en de kilometers daar naartoe kosten geld, en mijn budget reikt maar tot een bepaalde hoogte. Daarom zoek ik sinds 2020 hulp bij mensen / bedrijven die zich kunnen vinden in mijn reis en in mijn droom.

In 2024 staan het Nederlands Kampioenschap Huurkarten, de KBO Cup van Kartbaan Oldezaal, het Europees Kampioenschap en de Sodi World Series finale in Genk in elk geval op de planning.

De hoofd- en pak sponsoren staan voor dit seizoen al vast, maar alle kleine beetjes helpen mee om bijvoorbeeld een heatje extra te kunnen trainen en me te helpen naar die overwinning(en).

Via dit platform heb je de mogelijkheid om mijn reis te steunen, hoe groot of klein die bijdrage ook is.

Wil jij een steentje bijdragen?

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 28/08/2023 gestart
342x bekeken

Actie georganiseerd door:

Debby Wolfs

Debby Wolfs

 
Actie loopt tot 31/05/2024

Donaties

 
Toon alle donaties
op 28/08/2023 gestart
342x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog