Never give up on a dream..

Never give up on a dream..
Debby Wolfs

Sponsoring kartseizoen 2024

 

‘’Hé, kijk! Dat is een meid!’’

Die opmerking heb ik meer dan eens gehoord als ik in of uit een kart stapte. 

Hoe hierop werd gereageerd verschilde van persoon tot persoon. De ene vond het mooi, de ander deed er alles aan om zijn ‘ego’ hoog te houden en zette je desnoods in de muur.

Daaruit is mijn bijnaam ontstaan: Princess

Dat was mijn manier om iedereen vooraf alvast goed duidelijk te maken: Jawel, ik ben een meid.. Maar hou je maar vast, ik ga je inhalen ook!

Ik weet maar al te goed dat het voor meiden / dames lastig is om je plek te veroveren in deze mannenwereld, en dat niet iedereen de stap durft te zetten richting de competities.

Voor die dames wil ik een voorbeeld zijn, ik wil meer dan alleen van de mannen winnen. Ik wil meiden inspireren om zelf ook die stap te zetten, via gesprekken die ik met ze aanga, via trainingen en via mijn socials. 

Er zijn intussen al meer dames in de sport, maar naar mijn mening nog altijd veel te weinig.

Daarnaast is op niveau presteren (en blijven presteren) in de karting vergt veel en consequente training. Het vergt ritme en wedstrijdervaring. Het vergt dat je deelneemt in vele verschillende races, opdat je tegen zoveel mogelijk verschillende rijders komt te rijden.  

Ik heb de connecties voor de trainingen en ik weet mijn weg te vinden naar de races waar je bij wilt zijn, maar mijn budget reikt maar tot een bepaalde hoogte. Daarom zoek ik sinds 2020 hulp bij mensen / bedrijven die zich kunnen vinden in mijn reis en in mijn droom.  


Ze helpen mij het budget te vinden om te trainen; aan races deel te kunnen nemen, om op die hoogste trede te komen te staan en om dat voorbeeld te kunnen zijn voor veel meiden.

Mag ik ook op jouw steun rekenen?

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 28/08/2023 gestart
100x bekeken

Actie georganiseerd door:

Debby Wolfs

Debby Wolfs

 
Actie loopt tot 31/03/2024

Donaties

 
Toon alle donaties
op 28/08/2023 gestart
100x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog