Met beide benen op de grond

Met beide benen op de grond
Deel deze actie via:

Herstel en nazorg van complexe been breuk (groeiverschil)

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Beste,

Afgelopen zomer heeft onze zoon een ongeluk gehad bij een voetbaltraining van het nieuwe seizoen. Door een hele ongelukkige val heeft hij een aantal breuken opgelopen in zijn rechter been. Hierbij is zijn groeischijf en scheenbeen ongunstig gebroken. Diezelfde nacht is hij moet spoed geopereerd aan zijn been. Al snel bleek dat de breuk van zijn groeischijf gevolgen heeft voor de toekomst. Dit heeft te maken met de ruimte die kleiner is geworden en heeft gevolgen voor de verstoring van de botgroei.

Op dit moment zit hij nog in een rolstoel vanwege het herstel van zijn been. Hier zal hij de aankomende maanden nog in moeten zitten.  Inmiddels is hij twee keer geopereerd en helaas zal dit nog een keer moeten gebeuren. Door de verstorting van zijn botgroei in zijn rechter been krijgt hij een lengteverschil tussen beide benen. Helaas valt dit niet meer recht te trekken en heeft dit gevolgen voor de rest van zijn leven.

Om uiteindelijk weer alles te kunnen doen en stevig met beide benen op de grond te staan, heeft hij verschillende aanpassingen nodig. Deze aanpassingen gaan er voor zorgen dat hij alles weer kan doen zonder complicaties en hopelijk in de toekomst ook weer een bel te kunnen trappen. Helaas gaan deze aanpassing meer geld kosten dan verwacht. (Enkele updates volgen)

We vragen om jullie hulp om deze aanpassingen werkelijkheid te kunnen maken. Elke donatie is meer dan welkom. Help je mee? Wij allemaal zouden daar onwijs dankbaar voor zijn!

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 1/11/2023 gestart
22x bekeken

Actie georganiseerd door:

Melvin Roest

Melvin Roest

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 1/11/2023 gestart
22x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog