#klimmentegenkanker 🚵‍♀️

#klimmentegenkanker 🚵‍♀️
Misj Lathouwers
Deel deze actie via:

Eén col, ‌één doel, beklimmen van Mont Ventoux op 24 juni 2023

 

In augustus 2021 ging ik naar de huisarts vanwege een vreemde bult op mijn buik. De eerste keer stuurde mijn huisarts me gewoon terug naar huis, mogelijk omdat ik geen bijkomende fysieke klachten had. Ik was hier toch wat ongerust over en ging een week later terug naar de huisarts. Ik werd doorgestuurd naar het ziekenhuis voor een echografie. Daar zagen ze een gezwel van 10 op 12 cm tussen mijn bekken. Vanaf toen zakte mijn wereld in elkaar. Ik onderging alle soorten scans en werd doorgestuurd naar verschillende specialisten. Mijn leven stond op dat ogenblik even stil.

Enkele weken later belandde ik in het UZ Leuven en kreeg ik eindelijk mijn diagnose: een kwaadaardig kankergezwel (tumor), een sarcoom.  In België krijgen 10 mensen per jaar deze diagnose. Ik had helaas dit lotje ook getrokken.

Drie weken later werd ik al geopereerd. De tumor zat in mijn vetschort. Pas tijdens de operatie zelf kon worden vastgesteld dat er geen organen waren beschadigd (gelukkig!). Na een week in het ziekenhuis te verblijven mocht ik terug naar huis voor een lange revalidatie. Thuis kon ik rekenen op steun van mijn vrouw, waar ik haar eeuwig dankbaar voor zal zijn.

Mijn passie is fietsen. Als ik buiten op mijn fiets zit, krijg ik energie om vooruit te gaan in het leven. Ik heb enkele maanden niet  kunnen fietsen en moest fysiek helemaal opnieuw beginnen.

Omdat deze kanker (sarcoom) zo zeldzaam is, fiets ik volgende zomer op 24 juni 2023, de Mount Ventoux op om geld in te zamelen voor kankeronderzoek.

Daarom zoek ik mensen die mij willen sponsoren voor de  financiering van kankeronderzoek.

Alvast bedankt om dit zoveel mogelijk te delen. 
❤️

Groetjes Misj Lathouwers

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 9/06/2022 gestart
3184x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Misj Lathouwers

Misj Lathouwers

 
Actie loopt tot 25/06/2023

Donaties

 
Toon alle donaties
op 9/06/2022 gestart
3184x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Medisch Sport
Misbruik melden