Jonatan

Jonatan
Jacqueline Duijster
Deel deze actie

Jonatan heeft een ongeneeslijke hersentumor. Help mee om hem een onvergetelijke ervaring mee te laten maken.

575 donaties
83%
€ 12395 van € 15000 ingezameld

Ik wil iedereen ontzettend bedanken voor alle donaties. Het is overweldigend hoeveel er is gedoneerd en hoeveel steunbetuigingen er binnen zijn gekomen. Jonatan was hierdoor erg ontroerd.

Helaas groeide de overgebleven tumor in zijn hoofd zo hard dat hij op 4 januari is overleden.

Voor zijn overlijden is Jonatan wezen karten met zijn neefjes en met zijn familie een paar dagen met de naar Spanje geweest. Jonatan heeft hiervan genoten. Hierna heeft hij nog een paar fijne dagen met zijn vrienden gehad waarna hij in slaap viel en het kaarsje uit ging.

Jonatan heeft zijn lot ontzettend dapper doorstaan. Geen moment boosheid of verdriet behalve dat hij verdriet had omdat hij zijn familie en vrienden moest achterlaten in hun verdriet.

Hij heeft een “prachtige” uitvaart gehad en er komt een mooie gedenksteen om hem te herdenken. 

Nogmaals dank voor de donaties en steunbetuigingen, hierdoor heeft hij de dingen kunnen doen die hij graag wilde en nog kon, hebben zijn familie en vrienden op een hele mooie manier afscheid kunnen nemen en kunnen zij hem op een fijne wijze herdenken. 

Update 7 December 2021:
Vandaag heeft Jonatan een gesprek gehad met de neuroloog. De tumor is flink gegroeid en er zijn uitzaaiingen in het hoofd. Bestralen heeft pas zijn werking na 6 weken, dan is de tumor en zijn de uitzaaiingen ook nog meer gegroeid. Met bestralen zou Jonatan de komende weken vastzitten aan het schema en hij zal nare bijwerkingen hebben, dit voelt voor Jonatan als “ verloren” tijd. 
Met bestralen is de levensverwachting bijgesteld naar 3 maanden, zonder bestraling ook.

Om kort te zeggen rekenen we op nog een goede maand, een mindere maand en een aflopende maand? Geen voorjaar, geen 21e verjaardag, geen 2e kerst maar ook geen Formule 1 race meer om bij te wonen. 

We willen de donaties nu gebruiken dat Jonatan de aankomende weken nog dingen kan doen die hij nu nog kan. Ik zal laten weten waar de donaties voor worden gebruikt.

Update 29 November 2021:
Lieve mensen, ongelofelijk hoeveel geld er wordt gedoneerd! Ik wil proberen om zoveel bij elkaar te krijgen dat Jonatan niet alleen de race kan bekijken maar ook de paddock van Red-Bull kan bezoeken! 

28 november 2021:
Begin november, nu 3 weken geleden kreeg Jonatan, mijn neefje van 20 jaar, last van evenwichtsproblemen en had hij geen zij-zicht meer. De dag erop is hij naar de huisarts geweest en weer een dag later is er een MRI-scan gemaakt. Er bleek een kwaadaardige agressieve hersentumor van ruim 7cm in zijn hoofd te zitten. De ochtend erop is hij in het Erasmus ZH geopereerd. Driekwart van de tumor is verwijderd, het overgebleven deel kon niet worden weggehaald. Afgelopen week kwam het nieuws dat de tumor niet verder kan worden behandeld en dat Jonatan nog een paar maanden heeft te leven tot hooguit 2 jaar als bestraling de groei van de tumor kan vertragen. 

Het is niet te bevatten dat een jongen die aan het begin van zijn leven zou moeten staan geen levensverwachting meer heeft, geen toekomst meer heeft. 

Jonatan, zijn ouders, zus en broertje zijn geschokt maar proberen er samen een mooie tijd van te maken zolang dit nog kan. Ik wil graag een steentje bijdragen om Jonatan ergens naar uit te kunnen laten kijken en een onvergetelijke ervaring te laten beleven.

 

Jonatan is ontzettend fan van F1, hij kijkt samen met zijn vader iedere race. Het zou geweldig zijn als hij dit een keer in het echt kan meemaken op een circuit in plaats van voor de televisie. 

Het gaat om de reis er naar toe, een plek om te overnachten en de tickets van het F1 weekend zelf. Hij kan natuurlijk deze ervaring niet alleen beleven, het zou fantastisch zijn als hij dit samen met zijn vader kan doen. De eerste race die mogelijk is om erbij te zijn is Bahrein van 17 tm 20 maart. Het is nog niet mogelijk om de exacte kosten hiervoor aan te geven maar dit zal minimaal € 4.000,- zijn.

Ik kan dit niet alleen bekostigen, ik heb hier jullie hulp bij nodig. Alle kleine beetjes helpen om Jonatan een onvergetelijke ervaring te kunnen geven waarbij hij even kan vergeten dat er geen straks of later voor hem is. 

 

Nieuws

Collectanten

Laden...
op 28-11-2021 gestart
14052x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Jacqueline Duijster

Jacqueline Duijster

575 donaties
83%
€ 12395 van € 15000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 28-11-2021 gestart
14052x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog