Inzameling voor kinderen in het aardbevingsgebied in Turkije en Syrie

Inzameling voor kinderen in het aardbevingsgebied in Turkije en Syrie
Deel deze actie via:

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

De afgelopen week hebben we de laatste (vijfde) vracht geladen die richting het ramp gebied is vertrokken. Vanwege de enorm veel aangeboden hulp (vanuit de hele wereld) en de verminderde gemoedsbeweging hebben wij besloten om onze verzamelingsacties volledig te stoppen.

Wij bedanken alle helpende handen voor de steun die wij totaal niet zagen aankomen. Het heeft ons weer overtuigd dat er binnen no-time saamhorigheid en solidariteit opgewekt kan worden door de mensheid. Dit heeft ons gemotiveerd om niet te stoppen met het goede.

Vooral in de slechtste en moeilijkste tijden. Hierbij  willen wij ons nieuwe doel met u delen.

In de tijden van nood en ramp zagen wij dat de kleinste harten het meest verwaarloost werden. Vooral door de nood die in de atmosfeer hangt, zijn de meest dierbare kinderen vergeten.

Wij willen, ookal zal het effect kort duren, deze harten opnieuw doen bloeien. Weer met uw hulp en steun aan onze zijde, kunnen wij de bloemen doen bloeien in het grote puin.

Help ons, doormiddel van een kleine donatie, een glimlach te bezorgen op de mooiste gezichten. Met uw donatie kunnen wij heel veel speelgoed, schriften en leuke activiteiten voor de kinderen financieren. Kinderen die al hun toekomst in de puin hebben gelaten..

Doel

Door de aardbeving getroffen kinderen lichtjes verlichten van hun angsten. Doormiddel van speelgoed en educatieve boeken uit te delen die gefinancierd is door de donateurs hier in Nederland.

Hoe

In Nederland verzamelde geld in Turkije uitbesteden aan speelgoed en educatieve boeken. Door de hoge transportkosten is het niet rendabel om in Nederland in te kopen.  Er is een target vastgesteld van 10K, bij het inzamelen van de target zullen de vrijwilligers van Humanitair Kevok persoonlijk afreizen naar het rampgebied om deel te kunnen nemen aan de geplande activiteiten. Bij het niet behalen van de target, worden de taken uitbesteed aan erkende/bekende vrijwilligers (die bekend zijn in de regio) die uitsluitend door Humanitair Kevok vooraf geplande activiteiten zullen uitvoeren.

Wie

Kinderen die geen speelgoed en boeken meer hebben, voorlopig ook niets meer kunnen veroorloven. Alles in handbereik is onder de puin gebleven, alles wat te reden valt is niet meer te gebruiken. Mensen die voorheen een fatsoenlijk leven hadden, staan nu alleen en "eenzaam" in de tenten.

Waar

Safezones in de rampgebied in Turkije. Voornamelijk tentkampen, in steden als Kahramanmaras; Adiyaman; Malatya; Istiniye en Hatay.

Wanneer

Periode: begin april '23 tot uiterlijk ramadanfeest (21 april) zal ons team een weekje inplannen om de activiteiten te kunnen uitvoeren.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 23/02/2023 gestart
119x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Elif T

Elif T

 
Actie loopt tot 31/03/2023

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 23/02/2023 gestart
119x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog