Hulphond voor Tamar

Hulphond voor Tamar
Deel deze actie via:

Inzamelingsactie voor een hulphond.

 

Hallo, ik ben 23 jaar en ik heb autisme en (paranoïde) schizofrenie. Ik hou heel erg van dieren. Zo heb ik vrijwilligerswerk gedaan op een kinderboerderij en een hele lieve hond. Ik zou nu heel graag een hulphond willen. Het liefst een weimaraner (of een herdershond of een husky). (Bij sommige organisaties kun je zelf het ras kiezen, heb ik gelezen.)

Ik zou samen met een hulphond erbij willen leven, omdat deze mij kan helpen door een seintje te geven zodat ik op tijd ga slapen en ook op tijd weer uit mijn bed kan komen. Structuur is erg belangrijk, want min dag-nachtritme raakt snel overhoop. Een hulphond kan mij bovendien in beweging brengen en houden, omdat ik ook weleens een beetje katatonisch raak. Ik moet niet stil gaan zitten, want dan raak ik soms in gedachten, blijf ik heel lang in dezelfde houding en dan vliegen de uren soms voorbij.

Met een hulphond wil ik voorkomen dat ik nog eens word opgenomen en een fijn en zelfstandig leven leiden. Ik heb ook contact met thuiszorg en de hond zal zelf ook zeker goed verzorgd worden en elke dag te eten krijgen, ook als ik het moeilijk heb.

Mijn eigenhond heb ik vreselijk gemist en ik wilde maar al te graag dat het een hulphond was, want die zijn wel welkom, mocht er toch ooit nog een opname nodig zijn.

Ik hoop dat mensen mij willen helpen.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 5/03/2023 gestart
80x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Tamar Bavelaar

Tamar Bavelaar

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 5/03/2023 gestart
80x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Dieren Medisch
Misbruik melden