Hulp voor Balou's mri-scan, ik zou dit niet vragen als het niet nodig was.

Hulp voor Balou's mri-scan, ik zou dit niet vragen als het niet nodig was.
Charlene Vanheukelen

Inzamelactie voor de kosten van een mri-scan

 

Ik zou dit soort steunactie normaal niet durven , maar het is omdat ik niet anders kan. Onze Balou een Franse bulldog van 4 heeft dringend een mri-scan nodig.

In 2020 heeft onze Balou door een vergiftiging een hitteslag gedaan, waardoor hij echt aan een zijden draadje gehangen heeft. Met spoed is hij toen opgenomen in dierenkliniek Orion in Herentals, waar we helaas vaste klant zijn! Hij heeft daar moeten vechten voor zijn leven en is meer als een week daar moeten blijven. De 3de dag kregen we telefoon van de kliniek dat het met Balou niet zo goed leek te gaan ze vroegen ons of ze een bloedtransfusie mochten doen en een mri-scan , natuurlijk was m'n antwoord direct ja, ik zei doe maar alles wat je kan om hem er door te halen . Ze zeiden ook dat de prijs hoog kon oplopen tot de 3000 euro en meer . Door dat Balou de bloedtransfusie kreeg leek het stilletjes aan de betere kant op te gaan met hem .

Gelukkig! 7 dagen later na de transfusie mocht Balou weer terug naar huis .

Alles ging goed .

Tot plots een halfjaar later begon hij ineens vreemd te doen rondjes lopen omvallen .. schuimbekken

Terug een opname in de kliniek opnieuw een scan de misserie begon weer opnieuw , ziekenhuis uit en in. Uiteindelijk is er door zijn hitteslag in z'n hersenen een beschadiging vastgesteld waardoor hij nu epelepsie heeft .  Hij moet nu levenslang phenoleptil en libromide nemen , dit is lang onder controle geweest tot in 2022 toen hij constant clusteraanvallen begon te doen. Terug opnieuw een opname in de dierenkliniek dit keer voor zijn clusteraanvallen. Ze hebben besloten om terug een scan te doen, dit nu voor de 2de keer, er is vastgesteld dat hij een aangezichtsverlamming heeft aan zijn rechtse kant die is gekomen door zijn clusteraanvallen waarvoor nu opnieuw een 3de epelepsie medicatie bij op gestart is levetiracetam.

Voorlopig lijkt alles weer goed te gaan.

Nu merken we plots op dat Balou nu ook nog eens blind lijkt te zijn.

Weeral pech voor de zoveelste keer. Ondertussen omdat Balou al zoveel heeft meegemaakt op korte tijd zijn we dan ook door coronadirect van de hondenverzekering gevlogen !

Al mijn spaarcentjes zijn helaas op , in totaal hebben we al meer dan 10.000 euro betaald aan scans , onderzoeken , bloedafname, ziekenhuisopnames waardoor ik met m'n handen in het haar zit.

Balou zou nu een scan moeten laten doen omdat ze vermoeden dat hij nu ook een tumor achter zijn oogbol heeft waardoor de blindheid komt.

Hij is nog maar 4 en is mijn allerbeste vriend ik zou hem niet willen afgeven voor ik weet wat er aan de hand is .

Heeft hij een tumor waardoor hij nu blind is ??

Maar dit kunnen we enkel weten door nu die mri-scan te laten doen .

Ik zou dit nooit vragen als ik dit niet nodig had vandaar toch mijn oproep!

Alvast bedankt om te luisteren naar mijn verhaal 🙏🙏🙏

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 17/11/2022 gestart
1369x bekeken

Actie georganiseerd door:

Charlene Vanheukelen

Charlene Vanheukelen

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 17/11/2022 gestart
1369x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Zorg
Misbruik melden