Hulp om een hulphond te krijgen

Hulp om een hulphond te krijgen
Teddy Hansen

Daar ik bij KNGF geen optie heb om een hulphond te krijgen door dat voor mijn aandoeningen alleen oud militair geholpen word

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Ik schrijf jullie vandaag met een nederig verzoek. Ik wil graag jullie aandacht vestigen op een inzamelingsactie die voor mij van groot belang is. Ik lijd aan verschillende mentale gezondheidsproblemen, waaronder posttraumatische-stressstoornis, persisterende depressieve stoornis, paniekstoornis, agorafobie, ziekte-angst stoornis, somatisch-symptoomstoornis en mogelijk een ongespecificeerde persoonlijkheidsstoornis binnen het autismespectrum.

Een van de manieren waarop ik hoop te kunnen omgaan met deze uitdagende aandoeningen, is door de steun van een hulphond. Helaas kom ik niet in aanmerking voor een hulphond bij KNGF omdat ik geen oud-militair ben. Desondanks ben ik ervan overtuigd dat een hulphond een essentiële rol kan spelen in mijn herstelproces en mijn dagelijks leven aanzienlijk kan verbeteren.

Een hulphond kan mij helpen bij het omgaan met mijn symptomen en kan een bron van troost en geruststelling zijn tijdens moeilijke tijden. Deze speciaal getrainde honden kunnen me ondersteunen bij het overwinnen van angsten, het verlichten van paniekaanvallen en het bieden van emotionele steun. Een hulphond kan me ook helpen bij het versterken van mijn zelfvertrouwen en het vergroten van mijn gevoel van veiligheid bij het betreden van openbare ruimtes.

Helaas is de aanschaf en training van een hulphond een kostbaar proces. Daarom vraag ik jullie vriendelijk om jullie steun en hulp. Elke bijdrage, hoe klein ook, brengt me een stap dichter bij het verwezenlijken van mijn doel om een hulphond te kunnen verwelkomen in mijn leven. Samen kunnen we het verschil maken en mijn kwaliteit van leven verbeteren.

De bedrag die ik wens op te halen is volgens KNGF het bedrag dat hun op rekenen voor het vinden opleiden ed. van hulphonden

Als je bereid bent om te doneren, zou ik je enorm dankbaar zijn.  Alle donaties, groot of klein, worden zeer gewaardeerd en maken een verschil.

Als je niet in staat bent om financieel bij te dragen, kun je nog steeds helpen door dit bericht te delen met je vrienden, familie en kennissen. Het vergroten van de zichtbaarheid van deze inzamelingsactie kan anderen inspireren om hun steun te betuigen.

Bedankt voor jullie tijd en overweging. Jullie steun betekent enorm veel voor mij en zal een blijvende impact hebben op mijn leven. Samen kunnen we hoop en genezing brengen.

Met oprechte dankbaarheid, Teddy

Afbeelding van google voor visualisatie, alle rechten van het foto zijn van de  eigenaar 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 23/06/2023 gestart
106x bekeken

Actie georganiseerd door:

Teddy Hansen

Teddy Hansen

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 23/06/2023 gestart
106x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog