Hulp nodig na vrijwilligerswerk en ondernemingsplan

Hulp nodig na vrijwilligerswerk en ondernemingsplan
gideon haberland
Deel deze actie via:

Vrijwilligerswerk bij jongerenorganisatie, poging tot oprichten stichting mislukt en vast aan abonnement MPOP 2.0. Crowdfund

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Negen jaar lang heb ik mij ingezet als vrijwilliger bij verschillende jongerenorganisaties, waaronder de Jongerenraad Almere. We organiseerden evenementen en bespraken sociaal-maatschappelijke en politieke onderwerpen.

Hoewel we werden geoorganiseerd vanuit het buurthuis en werden gesubsidieerd door welzijnsorganisatie De Schoor voor het opzetten van activiteiten, wilden sommige leden van onze groep onafhankelijk zijn en een grotere stem krijgen, zodat de Gemeente Almere ons zou zien als een onafhankelijke partij en wij konden groeien als organisatie.

Dit idee inspireerde mij en ik bood aan om te helpen bij het schrijven van het ondernemingsplan, ondanks mijn beperkte tijd vanwege mijn studie. 

Het plan was om de Jongerenraad Almere om te zetten in een stichting, wat ik een geweldig idee vond.

Maar na enige tijd bleek dat de Jongerenraad Almere beter als vereniging kon blijven bestaan en dat de stichting een aparte organisatie moest worden vanwege belangenverstrengeling.

 Ondanks dat ik mij enorm had ingezet voor het nieuwe concept (met het ontwikkelen van de gehele huisstijl), trokken andere betrokkenen hun handen ervan af en claimden dat het mijn idee was. Dat was een teleurstelling.

Zeker omdat mij steeds de moed in werd gepraat om het door te blijven zetten met de belofte dat er mogelijkheden zouden komen tot eventuele vergoedingen.

Toen ik besloot om niet verder te gaan met het idee, zat ik vast aan een abonnement van €300 per maand (voor 15 maanden in totaal) bij de online businessschool MPOP 2.0 van Simone Levie. Ik had dit abonnement destijds aangeschaft om het concept naar een hoger niveau te tillen. Helaas weigert de school om mijn abonnement op te zeggen, ondanks dat ik juridische hulp heb ingeschakeld. Ik kan dit bedrag maandelijks niet meer betalen en daarom vraag ik om jullie hulp via deze crowdfundingactie. Elk beetje helpt om mij uit deze lastige situatie te helpen.

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 6/04/2023 gestart
100x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

gideon haberland

gideon haberland

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 6/04/2023 gestart
100x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog