HULP gevraagd via crowdfunding of lening voor maar 1 maand te overbruggen

HULP gevraagd via crowdfunding of lening voor maar 1 maand te overbruggen
Deel deze actie via:

Wegens rechtszaak omwille van kind dringend hulp nodig. helaas onmiddellijk nodig om verder te kunnen en ben ten einde raad

 

beste mensen. 

Hopelijk lees je ons verhaal tot het einde

het is niet eenvoudig hulp te vragen. Gezien ik ten einde raad ben probeer ik toch langs deze weg na alle andere opties te proberen. Na een scheidingsprocedure van 7 jaar werd de eindafrekening van advocaten en gerecht me voorgeschoteld. Maar liefst 50000 euro in totaal !!!! 

Wetende dat ik ben weggevlucht met mijn kind van mijn ex partner wegens mishandeling. Kind wou hem niet meer zien maar zoals het gerechtssysteem in België zo goed in elkaar zit voor de mensen met minder gelden heeft dit maar liefst 7 jaar geduurd. Zelf heb ik gewerkt en gewerkt om tussentijdse afrekeningen van gerechtspsych enzo te kunnen betalen.

Mijn ex is kapitaalkrachtig en dat was zijn enig doel : mij financieel aan de grond krijgen. 

Het is echt schandalig dat dit allemaal zo maar kan in België. Alles bleef maar aanslepen. Hij bleef ons ook maar bedreigen tijdens de scheiding, maar daar werd gewoon niets aan gedaan!

Nu zit ik dus met de problemen. Omdat ik een paar jaar terug al een tussentijdse rekening ontving van een hoog bedrag kon ik niet anders (ben helemaal alleen) dan het via kredietkaarten te doen (slechtste beslissing ooit).

Daar ik deze niet tijdig kon terugbetalen ben ik op de zwarte lijst terecht gekomen. Met natuurlijk nu de problemen van dien daar dit nog niet is terugbetaald. Om de afrekening te kunnen betalen dien ik een persoonlijke lening aan te gaan, wat haalbaar is. Maar kan dus niet lenen zolang de schuld op zwarte lijst er staat. Ik zou dus een persoonlijke lening aangaan met deze schuld inbegrepen (12K) maar kan dus niet. 

Daarom zoek ik iemand die me eventueel 12K kan lenen voor 1 maand. Als ik kan aantonen dat de schuld is vereffend aan mijn bank dan kunnen ze me de gewenste lening toestaan. MAW dan kan ik onmiddellijk de 12K terugbetalen en eindelijk verder met ons leven. (zonder zorgen)

Ik ben echt ten einde raad. Daar ik alleen ben en niemand in de directe omgeving die dergelijk bedrag aan mij kan lenen probeer ik langs deze weg.

Crowfunding zou natuurlijk nog beter zijn maar dit kan ik niet vragen of verwachten.

Indien iemand dit kan of wilt doen gelieve via deze weg een berichtje te sturen zodat we contact kunnen opnemen met elkaar.

Hopend op iemand die dit leest en me kan helpen …

een hopeloze mama  

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
1 week, 1 dag geleden gestart
62x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

hopeloze mama

hopeloze mama

 

Donaties

 
Toon alle donaties
1 week, 1 dag geleden gestart
62x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog