Hulp bij betalen Eigen Risico

Hulp bij betalen Eigen Risico

Ik moet snel een rekening betalen voordat mijn schuldsanering wordt stopgezet.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Ik schrijf dit met een bezwaard hart en veel schuldgevoelens en schaamte.

Ik moet vóór de 24e 189E betalen om een rekening van mijn zorgverzekering te dekken voor Zilveren Kruis. Het niet betalen van deze rekening zou betekenen dat een schuldsaneringstraject dat ik drie jaar geleden ben gestart, wordt geannuleerd en dat ik voor al mijn overige schulden naar de rechter moet stappen en waarschijnlijk onverantwoord wordt geacht om eventuele toekomstige inkomsten te beheren. Dit betekent dat ik geen baan kan krijgen, want dat zou betekenen dat de rechtbank al mijn inkomsten in beslag zou nemen en terug zou uitdelen aan de schuldeisers, zodat ik de komende drie tot vier jaar in die maas in de wet zou blijven.

Ik weet niet of ik mijn bankrekeningnummer hier moet vermelden. Als iemand van jullie mooie zielen bereid is te helpen maar het bedrag terug nodig heeft, kan ik het gespreid over de komende vier maanden terugbetalen.

Ik woon in Amsterdam waar ik vijf jaar geleden als LHBT-vluchteling kwam, last kreeg van een depressie, een angststoornis en alcoholmisbruik in de periode dat mijn vader stierf (het is niet toegestaan om terug te gaan naar je land als je vluchteling bent, zelfs niet voor een kort bezoek). Na zijn overlijden heb ik geprobeerd mijn leven weer op orde te krijgen, ben nu al 2,5 jaar nuchter, doe een beroepsopleiding om weer in het bedrijfsleven te komen, maar de hoeveelheid onbetaalde rekeningen die ik in die donkere periode had opgebouwd is achtervolgt mij nog steeds in alle opzichten. Ik moest deze achtergrondinformatie geven om eenvoudigweg de onverantwoordelijkheidsoordelen te weerleggen.

Als u niet bereid bent te helpen, onthoud u dan alstublieft van kwetsende berichten. Het leven is al moeilijk genoeg.

met vriendelijk groetjes, 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 18/01/2024 gestart
51x bekeken

Actie georganiseerd door:

Marouane Traymi

Marouane Traymi

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 18/01/2024 gestart
51x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog