Houston, we have a problem...

Houston, we have a problem...

Help onze leerlingen met deze unieke kans!

 

Op donderdag 23 november vond in Hasselt de Limburgse regiofinale FIRST LEGO League plaats. Tijdens deze techniekcompetitie nemen jongeren het met hun LEGO-robots tegen elkaar op, met als inzet een ticket naar de FIRST LEGO League Belux Championships in het Sportpaleis te Antwerpen. Onze groep leerlingen van Spectrumcollege Campus Beringen Middenschool was wekenlang bezig met het programmeren, bouwen en optimaliseren van een robot die verschillende missies uitvoert.

Dit jaar moeten de deelnemers hun fantasie gebruiken om de kunstwereld opnieuw te bekijken. De teams bedenken nieuwe manieren om via technologie kunst te creëren en verspreiden over de hele wereld. Het harde werk van de leerlingen en hun leerkrachten werd beloond, want onze twee ploegen behaalden de eerste en tweede plaats! Een bijzonder mooie prestatie, waardoor één van onze teams werd uitgekozen om ons land te vertegenwoordigen op de wereldwijde finale in Houston, Texas .

Deze reis is natuurlijk niet gratis… Met een team van zeven studenten en begeleiders zoeken we daarom naar mensen die ons financieel willen steunen. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 11/03/2024 gestart
2509x bekeken

Actie georganiseerd door:

Thomas Vanderaerden

Thomas Vanderaerden

 
Actie loopt tot 21/04/2024

Donaties

 
Toon alle donaties
op 11/03/2024 gestart
2509x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog