HOME SWEET HOME ...

HOME SWEET HOME ...
Lelievre S.
Deel deze actie

Homeless people are not the problem ... They are the result of the problem.

8 donaties
€ 135 van € 6.500 ingezameld

Giving is not just about making a donation … it is about making a difference in a lifetime.

The fact that i become homless dous not bother me, i have allready survived that 3 times in my lifetime. It is the fact that my daughter may loose everthing she loves that bothers me the most … her home her school, her friends, her sweet lovingly cats and her dog, her room and all of her stuff … 

Hoi … ik ben S. 40 jaar en hier sta ik dan als moeder, vragend om hulp. 

Ik kom hulp vragen om mij mee op weg te zetten om mijn huisje te kunnen houden. We wisten dat deze dag zou komen en ik had gehoopt het zelf te kunnen redden, ik heb daar ook kei hard de afgelopen jaren voor gewerkt, maar er kwam de ene tegenslag na de andere. 

Hoe ben ik hier terecht gekomen? Dat is een vraag waar ik een levensverhaal zou kunnen over doen, maar heeft iedereen zijn of haar verhaal. Ik ga geen 40 jaar uit doeken doen om mijn persoonlijk leven te vertellen, maar ik heb 12 jaar gevochten om mijn dochter te mogen zien wat mij alles gekost heeft. Zelfs mijn relatie met een partner die ik heel graag zag na mijn huwelijk. Werkelijk alles was weg. En ben ik ook dakloos geweest in het verleden tot 3 keer toe, maar toens woonde mijn dochter niet bij mij. Rechtzaken, advocates … zijn niet goedkoop, hopen schulden opgebouwd … en in een spiraal terecht gekomen waar depressies uiteindelijk de bovenhand kregen in mijn leven. Gooi daar nog een faillissement en het natcistisch slachtoffer syndroom te verwerkt hebben bij en je hebt de mix van mijn levensjaren ongeveer correct. Sins 3 jaar geleden woont mijn dochter bij mij, van de ene dag op de andere door omstandigheden, dat was niet makkelijk en ondanks we dat beide wouden was dat een hele aanpassing. 

Het was behoorlijk een hell aan emoties al die jaren, maar we bleven positief, of dat probeerde we toch. We probeerde te overleven met wat we hadden wat nooit niet veel is geweest.

Net voor de corona verhuisde we met de intentie in dit huisje te kunnen, na eerst te huren voor een bepaalde tijd konden we het kopen. Ik was net erboven op ant komen en ik kreeg mijn ontslag op mijn werk. Het heeft enkele maanden geduurd dat ik een nieuwe job vond. We woonde hier net, en een dochter van kennis van ons had door omstandigheden een jaar onderdak nodig en werd ik tussentijdse voogd van mijn dochter haar bestie. Dat is dan mijn moederhart dat spreekt, tuurlijk doe je dat voor een kind uit je omgeving en zelfs daarbuiten ook als je kan. Kinderen hebben een thuis nodig, een bed in een warm gezellig nestje. Ik kon het popje niet laten staan terwijl ik wist wat haar verhaal was en dus vangde ik haar op in onze thuis, ik hoef daar niks voor weer te hebben dat doe je met je hart en je liefde. Maar dus was dat ook een hap uit mijn budget dat ik trachte dicht te werken met her en der wat bij te werken … maar tijd staat niet stil … en dus … tracht ik alsnog met al de moeite niet dakloos te worden maar schiet ik een beetje te kort … 

Ik kom om jullie hulp vragen … het hoefd niet veel te zijn … maar ik hoop einde deze maand goed nieuws te komen brengen. 

Mvg S 

No act of kindness, no matter how small, is ever wasted.

Not all of us can do great things, but we can do small things with great love 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 9/03/2022 gestart
1535x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Lelievre S.

Lelievre S.

8 donaties
€ 135 van € 6.500 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 9/03/2022 gestart
1535x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog