Help Stichting Kinderboerderij Nieuweschans de toekomst in!

Help Stichting Kinderboerderij Nieuweschans de toekomst in!
Deel deze actie

Ken jij Kinderboerderij Bad Nieuweschans nog uit levendige tijden? Wij willen deze glorie laten herleven!

37 donaties
€ 1.155 van € 20.000 ingezameld

Ken jij Kinderboerderij Bad Nieuweschans nog uit levendige tijden? 

Alexander en Marianne (ook wel bekend van Kleindierpark Bellingwolde) hebben de stichting overgenomen en hebben de wens er weer een gezellige, levendige plek van te maken. Een plek waar mensen kunnen samen komen, kennis kunnen maken met diverse soorten dieren, spelen en andere leuke dingen kunnen doen. Het moet weer een centrale plek worden in het dorp maar niet alleen voor het dorp ook voor de regio. 

Echter na de magere corona jaren is de pot met geld leeg, er is voldoende om het huidige dierenbestand te voeden maar niet om de boel op te knappen of om nieuwe zaken te realiseren. 

We willen het hele terrein in fases vernieuwen, met nieuwe verblijven, andere dieren en goede onderkomens, een terras en natuurlijk een prachtige speeltuin. Voor de eerste fase is een bedrag benodigd van 20.000 euro en om dit te bereiken willen we een beroep doen op de inwoners binnen de regio om ons te helpen met de wederopbouw van een prachtige kinderboerderij annex dierenparkje. 

Alle kleine beetjes helpen ons weer een stukje verder. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 10/05/2022 gestart
2955x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Alexander Knoth

Alexander Knoth

37 donaties
€ 1.155 van € 20.000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 10/05/2022 gestart
2955x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

In de media

Alexander Knoth van Kleindierpark Bellingwolde neemt kinderboerderij annex hertenkamp in Bad Nieuweschans over

11 Mei 2022

Alexander Knoth en zijn partner Marianne vestigden zich in 2011 aan de Lindenlaan in Bellingwolde met de bedoeling een officieel kleindierpark te beginnen. De toenmalige gemeente Bellingwedde, die later opging in de gemeente Westerwolde, stak daar echter een stokje voor. Als argument werd aangevoerd dat het kleindierpark op die locatie zou leiden tot een ‘onevenwichtig woon- en leefklimaat’ in de buurt. Nu slaan Alexander en Marianne hun vleugels uit naar Bad Nieuweschans.

Dagblad van het Noorden

Kleindierpark Bad Nieuweschans heeft een nieuwe locatie

11 Mei 2022

Bad Nieuweschans – Na bijna drie jaar zoeken is het eindelijk zover! Wij kunnen jullie officieel melden dat Kleindierpark een andere locatie heeft. Alexander en Marianne de drijvende krachten achter Kleindierpark hebben het beheer van Stichting Kinderboerderij / Hertenkamp Nieuweschans overgenomen. Op termijn zal de naam aangepast worden naar iets wat de lading beter zal dekken.

Oldambt.nu

Kleindierpark Bellingwolde heeft een nieuwe locatie

11 Mei 2022

BELLINGWOLDE, BAD NIEUWESCHANS – Na bijna drie jaar zoeken is het eindelijk zover! Alexander Knoth kan nu officieel melden dat Kleindierpark een andere locatie heeft. Alexander en Marianne de drijvende krachten achter Kleindierpark hebben het beheer van Stichting Kinderboerderij / Hertenkamp Nieuweschans overgenomen. Op termijn zal de naam aangepast worden naar iets wat de lading beter zal dekken.

Westerwolde Actueel