Help slachtoffers Aardbeving 🇦🇫 De winter door

Help slachtoffers Aardbeving 🇦🇫 De winter door

Slachtoffers 🇦🇫 hebben nog steeds jullie steun hard nodig voor de winter periode.

 

Ik wilde even de tijd nemen om jullie oprecht te bedanken voor jullie donatie aan Inzamelingsactie slachtoffers Aardbeving Afghanistan.

 

Zoals jullie weten , hebben we deze inzamelingsactie opgezet om slachtoffers te helpen en te steunen in deze moeilijke tijd. Dankzij jullie donaties van € 6420,00 euro hebben we voedsel pakketten kunnen kopen en uit gedeeld op 29-11-2023 jullie steun waren enorm belangrijk voor het succes van onze inzamelingsactie

Dankzij jullie bijdrage hebben vanavond gezinnen, kinderen, vrouwen en mannen eten.

 

Jullie vrijgevigheid en steun zijn bijzonder bemoedigend en herinneren mij aan de reden waarom we met deze inzamelingsactie van start gingen: om slachtoffers van aardbeving te helpen.

Nogmaals bedankt voor je vrijgevigheid en steun,

Eerste inzameling € 6420  euro

Uitbetaald door steun actie € 6000,26

 

Aangezien steunactie natuurlijk niet gratis is hebben we 200 euro extra boven op gezet en het bedrag van € 6200 euro overgemaakt na Afghanistan en daarvan hebben voedsel pakketten gekocht en uitgedeeld zie foto’s.

1e steunactie voor slachtoffers aardbeving in herat in goede in order geleverd.

Een derde van de Afghanen lijdt aan acute ondervoeding, terwijl de helft van de bevolking in humanitaire nood verkeert.

Als gevolg van het escalerend conflict, economische sancties, toenemende droogte, corona, armoede en aardbeving zijn 18 miljoen Afghanen afhankelijk van humanitaire hulp.

 

Het doel van deze inzamelingsactie is zoveel mogelijk geld ophalen voor de inkoop van voedsel zoals rijst, meel, thee, zonnebloem olie en andere voedingsmiddelen. Deze zullen vervolgens door vrijwilligers in vorm van een voedselpakket aan de behoeftige gezinnen in Afghanistan worden gegeven.

 

Dit alles kunnen we doen door de meer dan geweldige steun die we van jullie allen ontvangen! Hiervoor onze hartelijke dank!
 

mvg,

Abuzar Zainal 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 8/10/2023 gestart
4682x bekeken

Actie georganiseerd door:

Abuzar Zainal

Abuzar Zainal

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 8/10/2023 gestart
4682x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog