Help Sarabi ♥️

Help Sarabi ♥️
Jessie Pauwaert

Help ons om de ondersteunende therapie te betalen

 

Sarabi is al twaalf jaar lang mijn lieve schat. Ik heb haar gered als kitten. Op 1,5 jarige leeftijd kreeg ze de diagnose “ziekte van Crohn“. Dat is een ziekte van de darm - de darm die chronisch ontsteekt. 

Ik heb jarenlang geprobeerd om haar stabiel te houden met cortisonetherapie, vitamine injecties en aangepaste voeding maar het laatste jaar lukt dit niet meer. De medicatie die haar normaal zou helpen, maakt haar zieker. Ze krijgt de ziekte van Cushing door de cortisone,  dus die kan niet meer gegeven worden. Dat maakt dat de opstoten (de darm is niet continue ontstoken) heel moeilijk te behandelen zijn. Ook een zware darm operatie om een stuk darm weg te halen is onmogelijk omdat ze heel slecht reageert op de verdoving. Bovendien is dat bij katten moeilijk omwille van de vertering. 

Opstoten waarbij de darm ontsteekt zijn heel hevig en zorgen voor veel pijn en ongemak. Haar vacht valt uit en haar lichaam is een slagveld van ontstekingen. Bloed poepen en overgeven tijdens opstoten horen er spijtig genoeg ook bij. 

Alternatieve therapie is het enige wat nu nog werkt. Een combinatie van fytotherapie(plantengeneeskunde), homeopathie en acupunctuur. Het heeft zijn werking al bewezen, want ze is opmerkelijk beter wanneer ze die ondersteuning krijgt. Als alleenstaande moeder kan ik dit op dit moment heel moeilijk alleen bekostigen, gezien de kosten hiervoor gemakkelijk oplopen tot €300-€500 per maand met de reeds benodigde aangepaste voeding.. Mocht je het voelen om ons een duwtje in de rug te geven - dan ben ik daar intens dankbaar voor ♥️!  


Wat er eventueel teveel zou worden gedoneerd gaat naar andere dieren in nood 🙏🏽

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 10/04/2024 gestart
451x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jessie Pauwaert

Jessie Pauwaert

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 10/04/2024 gestart
451x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog