Help onze hond

Help onze hond
Deel deze actie via:

Help onze hond

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hallo lieve mensen, 

Normaal zou ik dit niet doen maar ik heb jullie hulp hard nodig.. 

Op 8 december 2022 in de avond hoorde wij Bono piepen, en dachten wij dat ze haar poot had verdraaid, hier is hij 2 jaar geleden aan geopereerd door een gescheurde kruisband.  

Op 9 december 2022 heb ik sochtends vroeg de dierenarts gebeld en konden we om 14.15 terecht, tot 12.00 uur kon Bono nog lopen, wel wat moeizaam maar hij liep.  

Even later begon hij te gillen en heb ik de dierenarts gebeld en konden we met spoed terecht, op dat moment kon Bono niet meer op zijn achterpoten staan.  

Bij de dierenarts aangekomen vertelde ze me dat hij geen pijnprikkels meer in haar achterpoten voelden, en ze dachten aan een hernia in zijn nek, ze hebben ons toen doorgestuurd naar een neuroloog inhet  dierenziekenhuis in

Hier hebben ze besloten een MRI scan uit te voeren, hier kwam uit dat ze een bloeding in zijn rug zagen, maar ze moesten tot 9 december wachten op de beoordeling van de radioloog. 

10 decemeber ben ik sochtends gebeld met de mededeling dat hij erg verslechterd was en dat ze met spoed wilden opereren, dit hebben we dan ook laten doen.. zonder gevecht ga ik mijn kind niet afgeven.. 

Gelukkig na een bijna 3 uur durende operatie kreeg ik een telefoontje dat de operatie geslaagd is, hij had een hernia in haar rug zitten, die erg is gaan uitpuilen waardoor er bloedingen zijn ontstaan rondom zijn ruggenwervels, dit hebben ze allemaal weggehaald, en nu is het afwachten de aankomende dagen of hij weer kan gaan lopen.. 

Een ieder die huisdieren heeft en echt van zijn huisdieren houdt snapt dat je altijd alles voor je dier zou doen ongeacht wat, want Bono is voor mij mijn kind.. we hebben zoveel samen meegemaakt en hij is er voor mij in hele donkere periode's geweest.. zonder hem had ik niet gestaan waar ik vandaag sta.. dus ik kon hem ook absoluut niet laten staan op het moment dat hij mij het hardst nodig had. 

Helaas is de realiteit dat dit een heel groot kostenplaatje is.. iets wat ik niet heb liggen.. en hierbij vraag ik jullie hulp.. dit zou ik normaal nooit doen maar ik ben nu wanhopig.. 

De kosten tot nu toe zijn: 

89.15 eigen dierenarts kosten  

1000 euro MRI scan 

3500 euro kosten voor de operatie 

350 euro per dag voor de opnamen en ze moet tot sowieso maandag verblijven dit komt op minimaal 1400 euro uit 

+ de kosten wat er nog bij gaat komen voor de medicatie etc. 

Ook moeten we intensieve fysio gaan volgen van 68 euro per sesie waarvan ze er veel nodig gaat hebben mocht ze weer redelijk normaal gaat functioneren.. 

Kortom heb ik dit geld helaas niet.. maar ik kan haar ook absoluut niet aan haar lot overlaten.. 

Helaas heb ik voor haar ook geen verzekering.. dit heb ik gehad voor haar maar telkens keerde ze niks uit want alles was ras gerelateerd.. achteraf stom dat ik dit heb opgezegd maar daar kan ik nu niks aan veranderen..  
😔 

Alle beetjes zijn welkom en ik ben jullie alvast heel dankbaar!!!❤️❤️

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 13/12/2022 gestart
49x bekeken

Actie georganiseerd door:

Caro Peeters

Caro Peeters

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 13/12/2022 gestart
49x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Hulp
Misbruik melden