Help ons gezin onze woning te houden.

Help ons gezin onze woning te houden.

Door het rechtssysteem in Nederland worden wij, een gezin van 6, gedwongen onze woning te verkopen.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Omdat de erfgenamen van een overleden klant van mij vinden dat er teveel werkzaamheden zijn uitgevoerd willen zij een deel van het geld terug. De rechtbank heeft hen dit toegezegd.

Hierdoor moeten wij nu zonder dat wij hulp krijgen van onze gemeente, de overheid of elke andere instantie onze woning verkopen. Hierdoor komen wij samen met onze kinderen, leeftijd 14, 11, 7 & 4 op straat te staan omdat er nergens een vervangende woonruimte is en de gemeente niet wil helpen.

Onze enigste hoop is de goedheid van de mensen die dit lezen en ons willen steunen. Als wij het bedrag van ongeveer €150.000,- bij elkaar kunnen halen of een deel daarvan zijn wij gered en komen wij niet op straat gezet te worden. De reden dat ik deze actie start is omdat ik niet meer weet waar ik het zoeken moet en alles wil doen mij voor mijn kinderen om ze een dak boven hun hoofd te geven. Helaas zijn er mensen/instanties in de wereld die dat anders zien en een gezin zullen laten barsten.

Mocht er meer worden opgehaald dan het doelbedrag en wil ik na het verrekenen van de kosten de rest doneren aan “Het Vergeten Kind” omdat ik nu zelf in levende lijve mee moet maken hoe makkelijk de overheid zijn kinderen in de steek laat. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 17/06/2024 gestart
17x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jarno Korteschiel

Jarno Korteschiel

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 17/06/2024 gestart
17x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog