"Help Nettie en Haar Familie: Steun Voor Een Rolstoelbus en Medische Kosten

"Help Nettie en Haar Familie: Steun Voor Een Rolstoelbus en Medische Kosten
Frank Botta

Ondanks haar eigen gezondheidsproblemen zet Nettie alles op alles om haar familie te ondersteunen.

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Wij willen jullie voorstellen aan Nettie, een buitengewone vrouw die onvermoeibaar zorgt voor haar twee kinderen en haar gehandicapte zus en broer. Ondanks haar eigen gezondheidsproblemen zet Nettie alles op alles om haar familie te ondersteunen. Nu heeft zij onze hulp hard nodig.

Nettie is een toegewijde moeder van twee kinderen en de belangrijkste verzorger van haar zus en broer, die beiden kampen met ernstige handicaps. Haar zus, Emma, heeft een neurologische aandoening die haar mobiliteit ernstig beperkt, terwijl haar broer, Mark, lijdt aan een verstandelijke beperking die voortdurende zorg en begeleiding vereist.Sinds de dood van hun ouders heeft Nettie de verantwoordelijkheid voor de zorg van Emma en Mark op zich genomen. Ze zorgt ervoor dat ze medische afspraken bijwonen, hun dagelijkse behoeften worden vervuld en dat ze een liefdevolle thuisomgeving hebben. Naast deze verantwoordelijkheden zorgt Nettie ook nog voor haar eigen kinderen, waardoor ze dagelijks enorm belast is.

Waarom We Uw Hulp Nodig Hebben: Onlangs heeft Nettie zelf ernstige gezondheidsproblemen ontwikkeld die haar vermogen om voor haar familie te zorgen aanzienlijk hebben beïnvloed. Ze heeft meerdere medische behandelingen nodig en haar mobiliteit is afgenomen. De financiële druk op haar gezin is nu ondraaglijk geworden, aangezien ze alle kosten voor medische zorg, medicijnen en dagelijkse uitgaven draagt.Om de zorg voor Emma en Mark te kunnen voortzetten, heeft Nettie dringend een rolstoelbus nodig. Deze bus is essentieel om hen veilig en comfortabel naar hun afspraken en dagelijkse activiteiten te vervoeren. Zonder deze bus wordt het bijna onmogelijk om hen de zorg te bieden die ze nodig hebben.

Hoe Uw Steun Zal Helpen:

Rolstoelbus: Een aangepaste bus om Emma en Mark veilig en comfortabel te vervoeren.

Medische Kosten: Voor Nettie's behandelingen, medicijnen en therapieën.

Dagelijkse Uitgaven: Om de financiële druk te verlichten en een stabiele thuisomgeving te behouden.Elke donatie, groot of klein, brengt ons dichter bij ons doel om Nettie en haar familie de nodige steun te bieden. Uw bijdrage zal niet alleen een enorm verschil maken in hun leven, maar ook de liefde en zorg mogelijk maken die Nettie altijd aan haar familie heeft gegeven.

We zijn diep dankbaar voor elke donatie en steun. Als teken van onze waardering zullen we regelmatige updates delen over de voortgang van de campagne en Nettie's gezondheid. We zullen ook een speciale dankbetuiging organiseren voor alle donateurs zodra we ons doel hebben bereikt.Samen kunnen we een verschil maken in het leven van Nettie en haar dierbaren. Uw steun, gebeden en liefde betekenen meer dan woorden kunnen uitdrukken. Bedankt voor uw gulheid en steun in deze moeilijke tijd.

Met oprechte dankbaarheid,

Frank Bottas , vrienden en familie van Nettie

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 28/06/2024 gestart
11x bekeken

Actie georganiseerd door:

Frank Botta

Frank Botta

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 28/06/2024 gestart
11x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Hulp
Misbruik melden