Help ons rondkomen op de boot

Help ons rondkomen op de boot
Becky Resier
Deel deze actie via:

Ik zoek lieve mensen die mij willen helpen met benodigdheden zoals gasflessen nieuwe dekens kussens en boodschappengeld

 

Ik woon sinds mijn 25ste verjaardag afgelopen februari noodgedwongen op een bootje van 7 meter met mijn man met cptss en hond van 6. We hebben de boot redelijk kunnen opknappen, maar merken dat we het van de winter zwaar gaan krijgen aan kosten voor gas en verwarming (willen uiteindelijk een dieselkacheltje), Het geld voor benzine gaat nu snel op door de hoge prijzen 😥

Maar het boodschappengeld gaat ook hard…

Vooral nu we weer met motorproblemen kwamen en met geluk deze versleten motor konden verkopen, en een andere gekocht, helaas ook deze had nieuwe onderdelen nodig om verder te kunnen en daarna hielden we nog maar 150 euro over voor een hele maand… 

 Omdat we geen vaste ligplek kunnen huren moeten we van plek naar plek varen voor gratis 3x24 uurs ligplaatsen om geld te besparen. En daarom is de motor die achter onze boot hangt voor ons heel belangerijk. 

We hebben ook geen geld voor een goede koelbox en nu gaat als ons vlees en dergelijke binnen een dag al bederven van de warmte in de zomer. Waardoor we steed kleine boodschapjes moeten doen. 

Gelukkig hebben we een accu en 2 zonnepannelen die onze telefoonin leven houd, maar 's winters gaat dit niet genoeg zijn..

 Wij eten soms zelf niet omdat we eerst voor mijn hondenkind eten halen, ze is mn enige en alles wat ik nog heb💕

 Het liefst had ik nog een vouwfietsje erbij om makkelijker naar een winkel te kunnen, dat kan soms 10km lopen zijn wanwege dat je niet met een boot overal mag aanmeren en dat risico willen we niet nemen omdat de boot niet weggesleept mag worden want dan nemen ze in principe mn huis mee.. 

Wij zijn druk bezig om uit deze situatie te komen maar doen ook ons best om nog van deze boot en vooral de rust in de natuur te kunnen genieten zonder stress want het bootleven zelf ,zonder de problemen die we soms hebben, geeft mijn man super veel rust om bij te komen van zijn ptss.

Ik op zoek naar donateurs die willen helpen een eurootje bij te dragen om uiteindelijk een aantal gasflessen, dekens kussens, brokken, mischien 2ehands vouwfietsje aan te kunnen schaffen.

Ik hoop dat mensen die niet willen doneren mij dan willen steunen door deze actie te delen🥰

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 8/05/2023 gestart
1553x bekeken

Actie georganiseerd door:

Becky Resier

Becky Resier

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 8/05/2023 gestart
1553x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog