Help Melle op weg naar Jamboree 2023

Help Melle op weg naar Jamboree 2023
Melle  Boekema
Deel deze actie

Doneer- en spaaractie als bijdrage om naar de Wereld Scouting Jamboree in Zuid Korea te kunnen in 2023

4 donaties
€ 75 van € 2.000 ingezameld

Mijn naam is Melle. Ik ben 13 jaar oud en ben sinds mijn zesde lid van Scouting. Als scout heb je maar 1x in je leven de kans om mee te doen met een Wereld Jamboree, voor mij is dat in 2023, en daar wil ik erg graag naar toe.

De World Scout Jamboree (WSJ) is een heel groot scouting evenement. Het is een heel groot zomerkamp dat ruim twee weken duurt en waar scouts uit de hele wereld aan meedoen en waar je samen met andere jongeren allerlei activiteiten onderneemt en leert samenwerken met mensen uit diverse culturen.  

Het is heel duur om mee te doen aan de Jamboree, vooral ook omdat die deze keer helemaal in Zuid-Korea gehouden wordt. In totaal kost dit ruim 4000€. 
Ik hoop met deze steunactie een deel van dat bedrag op te kunnen halen!

Goed om te laten weten is dat dit enorme bedrag zo enorm is omdat ik, als deelnemer uit een rijk land, voor een aanzienlijk deel ook een bijdrage lever aan de deelnemers kosten van mede scouts  uit arme landen. 
Op deze wijze kan de WorldJamboree ook echt een WorldJamboree zijn! En kunnen jonge scouts uit Azië, Afrika en Latijs-Amerika er ook bij zijn!

Een heel fraaie gedachte maar het maakt het bedrag voor mij om bij elkaar te sparen wel groot vandaar dat ik uw donatie goed kan gebruiken! Verder doe ik diverse klusjes en acties om de pot verder te spekken.  En heb ik een bijbaantje op zaterdagochtend bij de lokale fietsenmaker.

Superbedankt alvast voor uw bijdrage daar ben ik ontzettend blij mee!

Vriendelijke groet, Melle

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 17/01/2022 gestart
528x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Melle  Boekema

Melle Boekema

4 donaties
€ 75 van € 2.000 ingezameld
Actie loopt tot 31/08/2023

Donaties

 
Toon alle donaties
op 17/01/2022 gestart
528x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog