Help mee om Monique haar droom werkelijkheid te laten worden

Help mee om Monique haar droom werkelijkheid te laten worden
Monique Duarte
Deel deze actie via:

wegens ziekte kan ze niet meer in de zorg werken, help ze een schoonheidsopleiding volgen om een carrière-switch te maken

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

ik wil je alvast heel hard Bedankt om tijd te nemen om dit te lezen.

Voor een jong vrouw van 35 die al heel wat tegenslagen heeft gekend in haar leven, wil ik dit eens proberen.

Monique is een hard gevochte vrouw die voor iedereen paraat staat, ze is mama van 3 prachtige kinderen en is trots op haar Braziliaanse roots , ze is een heel sociale en warmvolle persoon, waar ze ook naartoe gaat fleurt ze de ruimte op, haar positiviteit betoverd iedereen !

Ze heeft te maken met chronische pijn en chronische ontstekingen van gewrichten, pezen en spieren de voorbije 14 jaar zo dus  als zorgkundige werken is voor haar nu echter onmogelijk vol te houden. 

Dit wetende opende ze vorige jaar in april haar studio voor wenkbrauwen design en make up in bijberoep welswaar , maar alles stopte in juli 2021 toen de diagnose van een dubbele-nek hernia en enkele acute ontstekingen haar belette haar werk in de zorg en bijberoep vol te houden.

Naast haar twee jobs en het zorgen voor de kinderen, hield ze enorm veel van dansen, nu is dit door de pijn die niet onder controle blijft heel beperkt.

Soms bijt ze door om toch maar eens te kunnen dansen en de volgende twee weken loopt ze rond met stok en onder invloed van allerlei zware pijn bestrijdende middelen.

Monique liet zich niet gewonnen houden door deze pijnlijke aandoening en ze is een pro geworden in het verstoppen van de pijn, nu zie ik echter dat de laatste tijd minder en minder met haar gaat.

Ik wil dus voor Monique een duwtje in de rug zijn en hopelijk kan je mee haar droom( in de beauty wereld )maar vooral de kans om van carrière te veranderen en de kans en mogelijkheid te krijgen om te studeren voor iets anders, mogelijk te maken.

Want ook al wordt Monique minder mobiel, ze wilt absoluut nog verder blijven werken en mensen blijven verzorgen wel op een andere manier nu dan ,maar toch  de ambitie is er en ze heeft haar strijd nog lang niet opgegeven.

Zonder de nodige financiële steun is dit nog een  heel trage en moeilijkere proces, Dus mijn warme oproep naar jouw toe is om mee te zorgen dat voor alles wat dragelijker wordt en ze de vrouw die ze is nog steeds laten in zichzelf geloven.

Ik ben ervan overtuigd dat als ze de financiële middelen heeft om haar studies en fysiotherapie te betalen dat dit nog op langer termijn een beter levenskwaliteit haar kan voorzien

Ik ben trots op de goede , eerlijk en oprechte vriendin die ik heb en ik zou ze waar ik kan willen steunen, van daar deze warm oproep .

Help je mee?

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 23/06/2022 gestart
240x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Monique Duarte

Monique Duarte

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 23/06/2022 gestart
240x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog