Help me mee om mijn kinderen te zien opgroeien

Help me mee om mijn kinderen te zien opgroeien
Elke Van Hecke
Deel deze actie

Inzameling voor hoge medische en zorgkosten.

75 donaties
12%
€ 1.806 van € 15.000 ingezameld

Hierbij Mijn noodkreet , Na lang nadenken en met enige schaamte ben ik op het punt gekomen dat we niet anders kunnen dan JULLIE HULP te vragen !

Mijn naam is Elke  , een 41 jarige mama met een nieuw samengesteld gezin  van 3 kinderen ; Killian 17j , Tiebe 9j en Mano 4j.

 

5 jaar terug kregen we het schokkende nieuws ;  Chronische Leukemie ! Deze diagnose kwam als een donderslag bij heldere hemel .

Sinds dien staat mijn leven en het leven van mijn gezin in teken van mijn ziekte .

Na een lange en verbeten strijd ; met veel ups en downs , veel verdriet en pijn , veel zorgen en wanhoop kreeg ik vorig jaar de melding dat ik uit behandeld was .

Wat wil zeggen dat de huidige geneeskunde niets meer kan doen voor mij.

Nu als een geschenk uit de hemel  kreeg ik na nieuwjaar de kans om deel te nemen aan een experimentele behandeling met nieuwe medicatie .

 Heb vorige week mijn eerste behandeling gekregen . Gelukkig met minder bijwerkingen dan bij alle vorige behandelingen. , hopelijk slaat deze therapie aan en kan ik nog wat extra tijd bij mijn gezin zijn , want wil nog zoveel van hen mee maken .

De kosten van het nieuwe medicijn worden  gedragen door de firma zelf , maar alle andere  medische kosten niet . Deze kosten lopen zeer hoog op , en zijn onbetaalbaar geworden voor ons ! Het gaat over 250 euro aan medicatie, ziekenhuisfacturen en de thuishulp die ik echt nodig heb dus niet kan afbouwen We komen met al die kosten op een 800 euro per maand aan kosten die we lang hebben zelf proberen betalen maar is nu echt niet meer haalbaar.

We moeten ook uitkijken naar een andere wagen voor mij … groter om mijn rolwagen met elektrische aandrijving en buggy in kunnen en vooral ook een automatic aangezien mijn linkerbeen aangetast is en ik de kracht bijna niet heb nog de schakelen. 

Daarom deze oproep met een bang hartje  , help ons deze medische kosten te dragen , zodat ik de extra tijd kan hebben bij mijn gezin . Zonder jullie steun zullen we de nodige medicatie en zorg niet meer kunnen betalen en dan is mijn  tijd dat ik nog kan doorbrengen serieus beperkt.

Bedankt uit heel ons hart ,

Elke en Jurgen❤️

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 26/04/2022 gestart
3866x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

Actie georganiseerd door:

Elke Van Hecke

Elke Van Hecke

75 donaties
12%
€ 1.806 van € 15.000 ingezameld

Donaties

 
Toon alle donaties
op 26/04/2022 gestart
3866x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog

In de media

Elke (41) vecht tegen chronische leukemie: “Ik wil mijn kinderen zien opgroeien, maar de behandeling kost handenvol geld”

02 Nov 2022

ADEGEM/ZOMERGEM - Al vijf jaar strijdt Elke Van Hecke (41) tegen chronische leukemie. De jonge vrouw uit Adegem (Maldegem) is afkomstig uit Zomergem (Lievegem) en kreeg vorig jaar te horen dat ze ‘uitbehandeld’ was. Tot ze nu een experimentele behandeling met nieuwe medicijnen mag ondergaan. “Maar die kost handenvol geld en dat heb ik niet”, zucht Elke. Dit is haar verhaal.

HLN

“Ik hoop nog wat tijd te kopen om bij mijn kinderen te zijn”: Elke (41) levert al vijf jaar ongelijke (en dure) strijd tegen leukemie

24 Mei 2022

MALDEGEM - Na een diagnose van chronische leukemie, vijf jaar terug, kreeg de Adegemse Elke Van Hecke (41) eind vorig jaar het bericht dat ze uitbehandeld was. Een experimentele behandeling met een nieuw medicijn zorgde voor een sprankeltje hoop, maar de kosten lopen intussen hoog op. Daarom is ze gestart met een inzamelactie.

Nieuwsblad

Help Elke om chronische leukemie te overwinnen: Maldegemse start crowdfunding op om experimentele behandeling te betalen

13 Mei 2022

Al vijf jaar levert Elke Van Hecke (41) een moedige strijd tegen chronische leukemie. Eind vorig jaar kreeg ze te horen dat alle opties uitgeput waren, maar een experimentele behandeling kan haar alsnog soelaas bieden. Alleen: die kost handenvol geld. “De medicijnen worden door het farmaceutisch bedrijf gedragen, alle andere kosten zijn voor ons”, klinkt het. “En die lopen op tot 800 euro per maand.”

Krant van West-Vlaanderen