Help me aub voor mijn operatie

Help me aub voor mijn operatie

Help me aub voor mijn operatie

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Hey ik ben Jasmin,


 

Ik ben 25 jaar oud en ben geboren in het lichaam van een man maar voel me al mijn hele leven lang vrouw. Al van kinds af ben ik meer een meisje. Dit is niet zomaar iets wat ik wil maar meer een gevoel. Ik voel me vrouw alleen zit ik in het verkeerde lichaam. Ik heb in mijn leven al heel veel meegemaakt en heb al veel traumatische ervaringen gehad. Doordat ik niet mezelf kan zijn en “anders” ben dan anderen is mijn leven nog moeilijker. Zo moeilijk dat ik er vaak aan denk om er een einde aan te maken.

Na de vele psychologische hulp heb ik terug wat hoop gevonden. De hoop dat ik mezelf kan zijn. Dit hele traject van hormonen, operaties en doktersbezoek kosten allemaal enorm veel geld. Geld dat ik zelf niet heb. Ik heb niemand in mijn omgeving die me daarmee kan helpen.  Ik hoop dat er mensen zijn die me kunnen en willen helpen. Zodat ik de weg naar mezelf kan afleggen, de weg naar een gelukkiger bestaan. Want ik kan niet langer in dit verkeerde lichaam blijven leven.

Ik leef met heel veel pijn met een verkeerd lichaam en denk soms aan de zelfmoord, maar ik geloof dat op een dag mijn droom werkelijkheid wordt en volledig vrouw wordt het is moeilijk, maar niets is onmogelijk

Alvast bedankt

Grotjes Jasmin

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 4/05/2024 gestart
50x bekeken

Actie georganiseerd door:

Jasmin Benhim

Jasmin Benhim

 

Doneer Wees de eerste om deze actie te steunen!

Donaties

 
Toon alle donaties
op 4/05/2024 gestart
50x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog
 
Andere acties in: Medisch
Misbruik melden