Help Joël uit de schulden.

Help Joël uit de schulden.

Joël is door omstandigheden in de schulden gekomen en zou eigenlijk in 2024 schulden vrij zijn. Door pech is dit niet gelukt.

 

Wegens het beschermen van zoon is er een stuk van de foto afgehaald.

Onze vriend Joël zit vanaf 2019 in de schulden. Joël woonde samen en heeft een zoontje. De relatie ging stuk en zijn vriendin is vertrokken. Joël stond er alleen voor en moest voor zijn zoon zorgen. Doordat hij er alleen voor stond kon hij de kosten niet meer betalen. Hij raakte in 2020 in een enorme depressie waardoor hij ook geen werk meer had. Zijn zoon ging toen naar zijn ex, omdat Joël er niet meer voor kon zorgen. De schulden liepen op alleen ook de alimentatie kwam erbij. Wanneer dit gebeurde was er weinig werk gelegenheid, waarop de schulden opliepen. Uiteindelijk is hij uit de depressie gekomen en is toen terecht gekomen bij Oranje budget beheer. In 2021 kreeg hij een nieuwe baan en heeft de afgelopen 3 jaar extreem veel gewerkt om zichzelf weer erboven te krijgen. Er was zeer weinig communicatie vanuit het bedrijf en er werd hem niks verteld. Hij kon hier niet veel mee, omdat deze organisatie hem is toegewezen. Sinds afgelopen januari is hij weg bij Oranje budgetbeheer en is een andere organisatie dit gaan overnemen. Deze kwamen met een definitieve schuld van 33.000 euro terwijl toen hij bij Oranje budgetbeheer begon dit ook het schuldbedrag was. (en een jaar geleden had hij een gesprek met zijn zaakwaarnemer welke aangaf dat op dat moment zijn schuld nog 13.000 euro bedroeg). Joël heeft zijn vrienden nooit om hulp gevraagd en af en toe kreeg hij wat hulp vanuit de vriendengroep om toch nog leuke dingen te doen. Hij zei altijd ik ben er zelf ingekomen dus ik wil er ook zelf uitkomen. Joël heeft de afgelopen 3 jaar enorm veel uren gedraaid elke extra dienst/weekend wanneer hij kon werken werkte hij. Hij heeft hier enorm veel voor moeten laten liggen. Elke maand zou hij genoeg overhouden om zichzelf na 3 jaar uit de schulden gewerkt te hebben. Dit is ten koste gegaan van zijn eigen gezondheid. Door het enorm lage weekgeld van €50,- met het enorm veel fysieke werk is hij lichamelijk klachten gaan ontwikkelen. Wij als vrienden groep willen hem graag helpen, omdat wij weten dat hij dit niet nog drie jaar vol gaat houden. Het is erg jammer dat er geen duidelijk beeld gegeven kan worden wat er bij Oranje budgetbeheer nou fout is gegaan. De site is inmiddels niet meer online en de reviews zijn zeer slecht waarop er meerdere gedupeerde zijn.

Joel weet niet meer hoe hij nu verder moet omdat hij dus al die jaren voor niks zo geleefd heeft en het niet trekt (lichamelijk en mentaal) om nog veel langer om deze manier te moeten leven terwijl hij eigenlijk rond eind 2024 schuldenvrij zou zijn (wat hem tijdens het gesprek verteld was).

 

Als zijn vrienden proberen wij hem nu via deze manier te helpen, wij hebben zelf ook dit bedrag niet liggen, maar proberen het dan zo, want alle beetjes helpen en wij proberen Joël zijn negatieve jaren weer positief te maken.

Hij verdient het echt om weer gelukkig te zijn en uit dit dal te komen waar hij al zo lang voor bezig is.

 

Help je alsjeblieft mee om Joël hier uit te trekken?

Wij en Joël zullen jullie echt heel dankbaar zijn. 

Updates

Laden...

Collectanten

Laden...
op 2/04/2024 gestart
1483x bekeken

Actie georganiseerd door:

Troy Blom

Troy Blom

 

Donaties

 
Toon alle donaties
op 2/04/2024 gestart
1483x bekeken
Website widget
Voeg een donatieknop van deze actie toe aan een website of blog